Last View - Hell in reverse

Hell in reverse

/ Sound Pollution · Udkom

Type:Album
Genrer:Metalcore, Hardcore
Spilletid:38.41
Antal numre:12

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

'Hell in Reverse' er debut-albummet fra svenske Last View, og - ja - albummet lyder ogå meget svensk.

Stilen er melodisk metalcore, der dog trækker meget på melodød, som svenskerne jo er mestre i, samt andre mere ekstreme metalgenrer. Bandet bruger den efterhånden klassiske metalcore line-up med to vokalister, to guitarer, bas og trommer.

Begge vokalister råber og skriger som gale (meg enkelte growls nu og da), og det passer stilen fint, men det er lidt svært at høre forskel på hvem der er hvem, og spørgsmålet er, om det virkeligt er vigtigt med to vokalister, når de ikke rigtigt synger forskelligt.

Tro mod metalcore-genren er der masser af breakdowns at finde på dette album - og nummeret 'For Something to Keep' starter ligefrem med et breakdown. Breakdowns er det, der definerer metalcore, og det, som metalcore fans elsker og metal-purister hader, ved metalcore. Jeg kan godt lide breakdowns, hvis de udføres godt, og det gør de fleste breakdowns på denne skive. De er tunge, groovy, og så bliver de aldrig trukket ud i overdrevet. Jeg kan også lide, at Last View eksperimenterer med stereo-effekter i et par af deres breakdowns.

Udover metalcore-rødderne, trækker Last View på svensk melodød - og lyder specielt specielt inspireret af At the Gates og Dark Tranquility, og det er jo ikke de ringeste, man kan blive inspireret af. Der masser af blastbeats, overlappende guitarer, melodiske riffs, og - hvis man ikke lider af metalcorefobi - så burde der være guf nok på dette album til metalhovedet.

Det er melodisk, brutalt, tungt, groovy, agressivt og ganske fed metalcore med knusende breakdowns solid performance fra hele bandet.

Tilføj kommentar