Against the Flood - Home Truths

Home Truths

· Udkom

Type:Album
Genre:Metalcore
Antal numre:9

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

"Home Truths" er engelske Against the Floods debutalbum (bandet udgav dog en eponym EP tidligere i år på samme label som denne skive, så de er ikke helt grønne).

Som så mange andre af de kunstnere, der er på Siege of Amida spiller Against the Flood metalcore. Stilen på denne skive er ganske teknisk og lettere progressiv, og Against the Flood tåler sammenligning med Protest the Hero, selvom Against the Flood trods alt ikke når helt op på Protest the Heros tekniske niveau.

Alle de teksniske finurligheder, der er at finde på denne skive er ganske interessante, og jeg kan også godt lide de komplekse sangstrukturer. I denne henseende er har Against the Floods "Home Truths" en del tilfælles med den teksniske dødsmetal, og det er et meget fedt aspekt hos denne skive. Til gengæld er metalcore-elementerne en kende generiske. De mange breakdowns minder om noget, man har hørt før, og den råbende og skrigende vokal bliver hurtigt belastende, men det skal ikke udelukkes, at netop disse elementer er ren guf for metalcore-fans.

På det tekniske plan er denne skive udfordrende, men netop også af samme årsag meget interessant, men de generiske metalcore-elementer kan forringe lytteoplevelsen hos mere metal-orienterede lyttere, hvor metalcore-fans sikkert vil finde dem en positiv ting.