Illdisposed spiller koncert på Mejerhell 2024.
Illdisposed - To Those Who Walk Behind Us

To Those Who Walk Behind Us

/ Massacre Records · Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Melodisk Death Metal
Spilletid:44.09
Antal numre:11

Officiel vurdering: 10/10

Brugervurdering: 7,9/10 baseret på 11 stemmer.

Allerede her året efter den glimrende "The Prestige" er et af mine absolutte alltimes favoritbands tilbage med en ny skive og ikke mindst nyt paldeselskab - og lad mig bare afsløre det med det samme: Illdisposed har med "To Those Who Walk Behind Us" udgivet deres absolut fedeste skive siden "1-800 Vindication" og faktisk måske deres fedeste nogensinde! (-den debat kan vi jo altid tage under kommentarene!). Der lægges ud med et lille filmcitat og den pænt tunge "Blood On Your Parade", hvorefter man ellers bliver gennemhøvlet af nye Illdisposed klassikere som "For The Record", "Just Come And Get Me", den absolut fedeste "To Those Who Walk Behind Me", den geniale "If All The World...", "Johnny" og til sidst hittet med den danske tekst "Nu Gik Det Lige Så Godt...". Klassiker på klassiker, der stadig vil være lyttevenlige langt ud i fremtiden. Det hele bugner bare af topkvalitet og numrene er både velskrevet, velspillet og det hele rykker bare godt og grundigt igennem på en facon, og med en overlegen energi, som kun Illdisposed kan gøre det. Jacob Batten har selv stået for produktionen, hvilket han absolut har gjort til topkarakter, for lyden er der absolut ikke en eneste detalje at sætte en kritisk finger på. "To Those Who Walk Behind Us" er ganske enkelt bare en nærmest arrogant magtdemostration i hvordan man skruer en genial, lyttevenlig, groovy og ultra fængende dødsmetal-skive sammen, hvilket også gør titlen lidt speciel, da Illdisposed ganske enkelt giver langt de fleste deathmetal bands i denne verden baghjul. Jeg ved godt at det er store ord, men ikke desto mindre er de velfortjente. Illdisposed lyder ikke som noget andet band og er man som dansker ikke bare en smule stolt af et band som Illdisposed, kunne det være at man skulle tage og pakke sin misundelse og jalousi sammen, samt prøve at overveje sit forhold til janteloven! Det her er og bliver en klassiker og et dansk mesterværk i absolut verdensklasse!

Kommentarer (15)

metalfreak

Tidligere anmelder

Indlæg: 27

fed cd!! 8 her fra

fed cd!! 8 her fra

metalfreak gav Illdisposed - To Those Who Walk Behind Us 10/10.

Swepman

Indlæg: 27

ok cd!! 7 her fra

ok cd!! 7 her fra

Swepman gav Illdisposed - To Those Who Walk Behind Us 6/10.

120percent

Indlæg: 4

100?!

100?!

6,66 herfra, og det er endda fordi jeg er i godt humør. virkelig et sløjt album i forhold til især the prestige, men også burn og vindication, imø.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Efter min mening er dette

Efter min mening er dette helt klart i top 3 af fedeste Illdisposed albums... Det er ihvertfald det album jeg har lyttet til flest gange lige i træk, sammen med "Four Depressive Seasons" og "There's Something Rotten In The State Of Denmark".... Men det er jo selvfølgelig altid en smagssag. "The Prestige" er også fedt og faktisk har Illdisposed efter min mening aldrig udgivet et direkte dårligt album. "Kokaiinum" er nok det svageste i min bog....

Swepman

Indlæg: 27

Må desværre re-vurdere...

Må desværre re-vurdere... Skiven bliver mere og mere kedelig efter en hel del gennemlytninger. Kan max. give det her udspil en 6'er. Jeg begynder simpelthen at kede mig, og numrene minder alt for meget om hinanden. Så hellere Four Depressive Seasons eller EP'en Return From Tomorrow. Dengang var Illdisposed specielle og revolutionerende, nu drukner de bare i havet blandt alle de andre.

Swepman gav Illdisposed - To Those Who Walk Behind Us 6/10.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Jeg syntes bestemt ikke at

Jeg syntes bestemt ikke at Illdisposed drukner i alt andet.... Illdisposed kan ikke direkte sammenlignes med nogen andre! Og Bo Summer er og bliver en af verdens absolut bedste growlere.... \../

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

ILLDISPOSED KARAKTER:

ILLDISPOSED KARAKTER:

Four Depressive Seasons (1993): 100%
Soulstorm Promo (demo) (1993): 100%
Return From Tomorrow (1994): 80%
Submit (1995) 80%
Helvede (1995) 80%
There's Something Rotten In The State Of Denmark (1997): 100%
Retro (2000): 70%
Kokaiinum (2001): 70%
1-800 Vindication (2004): 90%
Burn Me Wicked (2006): 80%
The Prestige (2008): 90%
To Those Who Walk Behind Us (2009): 100%

Swepman

Indlæg: 27

Hver sin smag DSW ;) Jeg

Hver sin smag DSW ;) Jeg mener bare at for at et album skal have 100% skal det virkelig byde på noget ud over det sædvanlige. Og det gør "To Those Who Walk Behind Us" langt fra i mine øjne.

Et 100% death metal album i mine øjne kunne blandt andet være:

Cannibal Corpse: The Bleeding
Suffocation: Pierced From Within
Death: Symbolic
Deicide: Legion

Og der synes jeg bare at "To Those Who Walk Behind Us" er milevidt fra alle af de ovenstående udgivelser. (jeg har da også 100%'ere blandt nyere udgivelser, men det er blot for at vist kontrasten og den indlysende forskel på nogle skiver de fleste kender og Illdisposed's nyeste udspil, i hvertfald i følge min verden)

Swepman gav Illdisposed - To Those Who Walk Behind Us 6/10.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Det er da fedt med al den

Det er da fedt med al den mangfoldighed og forskellig smag... Det er jo en af de ting der gør et forum som dette interessant! Tænk på hvis alle var enige, så ville det jo være røvsygt!

MHT de skiver med Cannibal Corpse og Suffocation du nævner, så syntes jeg f.eks at både "Butchered At Birth" og "Tomb Of The Mutilated" er langt federe end "The Bleeding" med Cannibal Corpse Og den klart fedeste skive med Suffocation er og bliver "Effegy Of The Forgotten". På Deicide og Death fronten er vi da tilgengæld enige, selvom Deicides debut i min bog nok lige er en maginal bedre end "Legion". -Og sådan kunne man blive ved med at nørde rund i smag og behag....

Swepman

Indlæg: 27

Ja, det er fedt med

Ja, det er fedt med forskellige meninger, men vi er nu ret enige når det kommer til stykket. For alle de albums du nævner er uden undtagelse også blevet rå-dyrket af undertegnet.

Men for at vende tilbage. Tror du at du kommer til at lytte lige så meget til "To Those Who Walk Behind Us" som du f.eks.har gjort med "Tomb Of The Mutilated", "Deicide", "Symbolic", Effigy Of The Forgotten" osv. For hvis du gør det ja, så er den da helt klart berettiget til 100%.

Jeg tillader mig dog at tvivle ;) og det er derfor jeg prøver at diffinere hvad jeg mener en skive skal opfylde for at kunne opnå de "magiske" 100% :)

Swepman gav Illdisposed - To Those Who Walk Behind Us 6/10.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Tvivl du bare.... :-D Men jeg

Tvivl du bare.... :-D Men jeg vil altid høre en helvedes masse Illdisposed!!! Også "To Those Walk Behind Us"... Kan slet ikke forestille mig andet!!!

maia12

Indlæg: 2

Kanon album 9 her fra mangler

Kanon album 9 her fra mangler desværre en vinyl udgave

Holemann

Indlæg: 4

Jeg syntes det er rigtigt

Jeg syntes det er rigtigt fedt album, men er nok den eneste herinde som syntes at "Burn me wicked" er det fedeste album de har lavet.

Holemann gav Illdisposed - To Those Who Walk Behind Us 10/10.

metalfreak

Tidligere anmelder

Indlæg: 27

Den bliver kun bedre for hver

Den bliver kun bedre for hver gang man sætter den på!!

metalfreak gav Illdisposed - To Those Who Walk Behind Us 10/10.

Jacob Naur

Tidligere anmelder

Indlæg: 12

Har nu genhørt pladen for 117

Har nu genhørt pladen for 117. gang - ren herlighed!