God Dethroned - The Toxic Touch

The Toxic Touch

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Melodisk Death Metal, Death metal
Spilletid:38:25
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det er nu efterhånden 10 år siden at bandet udgav deres gennembrudsalbum "The Grand Grimoire", der med ét katapulterede bandet på toppen af Black/Death scenen. En del er sket i den efterfølgende tid, bl.a. adskillige line up skift, men bandets kendetegnende lyd har altid været konstant. Dette er så deres syvende album i rækken, igen er bandets blanding af Slayer’sk raseri blandet med adskillige melodiske og episke elementer. Dog er denne plade den mindst aggressive plade i samlingen, da man her mere fokuserer på flere elementer fra den melodiske Death Metal, medens det sortmetalliske er skruet ned til et minimum. Desuden har der sneget sig en smule elementer ind, der kunne beskrives som Neo Thrash i stil med The Haunted og lign., hvilket skinner igennem i sange som "Hating Life", "Falling Down" og "The Day You Died". Desuden er der to sange der tydeligvis drifter mere over i det langsomme og melankolske som især skinner igennem i det instrumentale nummer "Away From Emptiness". Af numre der mere er typiske er "On Wings Of Pestilence" og "2014", der også er blandt de mere vellykkede numre. Man kan godt kalde "The Toxic Touch" for bandets til dato mest eksperimenterende, selvom det ikke rigtig er træffende da de små ændringer i bandets lyd holder sig i grænser. Dog skal man ikke forvente sig en plade der river hovedet af en, så man hellere gribe tilbage til den førnævnte "The Grand Grimoire". Alt i alt en solid plade, men ikke en af bandets bedste.

Metalvinyl

Kommentarer (1)

dennis_hs

Indlæg: 4

7/10? Denne plade er sgu da

7/10? Denne plade er sgu da rendyrket homo!

Taget "Bloody Blasphemy" som noget at det bedste de har lavet, så vil 5,5/10 nok være mere på plads! Man sidder med lidt den samme følelse som med Load, hvis man er old-school'er.

Måske hvis et band kendt under denne genre havde lavet den, ville den være 7 værd, men det holder sgu ikke under God Dethroned banneret!!

GD.. det 'en ommer!

Tilføj kommentar