Halford - Crucible

Crucible

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, NWoBHM
Spilletid:56:28
Antal numre:15

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Metal legenden Rob Halford er tilbage med et album der absolut vil skabe en kløft mellem Halford og Judas Priest fans. Resurrection markerede hurtigt Robs comeback til heavy metal scenen.

Crucible lyder lidt som en blanding mellem Robs tidligere band, Fight, og Bruce Dickinsons solo album "The Chimical Wedding". Guitarerne er nedstemte og tunge og giver en rigtig solid bund. De fleste riffs har et moderne feel og det er faktisk synd, for er der én genre som Rob virkelig er pioneer indenfor, så er det den mere klassiske og powerfyldte heavy metal. Det er faktisk det eneste dårlige jeg har at sig om dette album, for selvom jeg ikke forventede en Resurrection part II, så ville hans stemme bedre passe til denne stil. Hvis vi nu ser bort fra stilændringen og lyden, så mener jeg at pladen alt i alt er mere konsistent, end Resurrection, som indeholdt nogle sange der suverænt overgår indholdet af Crucible, men han er stadig en suveræn sanger. Der bliver fyret de vildeste killer guitarsoloer af, og til tider kommer jeg faktisk til at tænke på det gamle Megadeth fra tiden omkring Rust in Peace - skønt!

Hvis du er ude efter klassisk heavy metal i Priest genren, så er Crucible bestemt ikke hvad du søger. Men hvis du kan acceptere at dette altså ikke er fortsættelsen af Resurrection, og du er vild med The Chemical Wedding, så køb denne skive!