Autopsy - Macabre Eternal

Macabre Eternal

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Spilletid:65:27
Antal numre:12

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: 8,8/10 baseret på 4 stemmer.

Autopsy er et Amerikansk, Old School Death Metal band som blev grundlagt i 1987 af Chris Reifert. Bandet blev opløst i 1995 og blev gendannet i 2008.

Nu er de ude med deres femte studio album, som er det nyeste i 15 år. Dette er mit første møde med bandet, som såmænd har været rimeligt ok. Dog ikke på nogen måde overvældende eller exceptionelt. Højst sandsynligt fordi at jeg er mere interesseret i melo-death end old school death.

Albummet er fyldt med en intens og kaotisk stemning, med en gore lyrik der sparker røv, fulgt op med en dyb og langsom chugging guitar, og et tommespil der i sig selv er meget godt, med et produktions mix som giver en forholdsvis god lyd.

De fleste numre på albummet var meget middelmådige, altså hverken gode, eller dårlige. Numre som ''Hand of Darkness'' og ''Bridge of Bones''. Dog har albummet også nogle gode numre. De numre jeg fandt fedest var numre som "Dirty hore Gore", "Macabre Eternal" og "Spill My Blood".

Det største problem med albummet, er at de fleste af numrene ikke er så catchy som de kunne have været, alle sangene er meget tunge og langsomme, med en næsten doom metal inspiration.

Desværre formår albummet dog aldrig rigtigt at opsluge mig, og alt i alt er der, for mig, tale om et over middel album, med enkelte gode numre. Dog helt sikkert noget du vil elske hvis du er fan af Autopsy, eller af Old School Death.

Tracklist

 1. Hand of Darkness (5:19)
 2. Dirty Gore Whore (5:45)
 3. Always About to Die (5:15)
 4. Macabre Eternal (4:39)
 5. Deliver Me from Sanity (4:24)
 6. Seeds of the Doomed (5:26)
 7. Bridge of Bones (4:46)
 8. Born Undead (4:00)
 9. Sewn Into One (6:31)
 10. Bludgeoned and Brained (4:09)
 11. Sadistic Gratification (11:33)
 12. Spill My Blood (3:40)

Kommentarer (4)

metalfreak

Tidligere anmelder

Indlæg: 27

Det her album er et seriøst

Det her album er et seriøst bevis på, at kongerne af old-school gore death metal er tilbage. Det her er sådan Autopsy lyder, og som Autopsy skal lyde. Autopsy skal ikke være Catchy eller noget i den dur. De skal lave death metal, som Autopsy nu engang laver. Måske skulle man have ladet en anmelder som faktisk havde hørt Autopsy før, anmelde denne fantastiske skive. For dette band, og denne skive fortjener meget mere respekt end, hvad overstående anmeldelse giver.
9/10 kranier.

metalfreak gav Autopsy - Macabre Eternal 9/10.

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Jeg kan kun alt for godt

Jeg kan kun alt for godt sætte mig ind i situationen med at skulle anmelde noget musik man ikke rigtig kan forholde sig til, og jeg kan fint se at Autopsy nok ikke lige er alles kop the.

Personligt synes jeg der er tale om en rigtig lækkerbisken her, og kan kun på det varmeste anbefale dette album for alle der kan lide Autopsy og gerne vil have et album mere der lyder, tja, mere eller mindre som Autopsy altid har gjort.

Agent_Egern gav Autopsy - Macabre Eternal 8/10.

Swepman

Indlæg: 27

suverænt album!

suverænt album!

Swepman gav Autopsy - Macabre Eternal 10/10.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

\../Autopsy\../

\../Autopsy\../

Daniel Wilkens gav Autopsy - Macabre Eternal 8/10.