Autopsy - All Tomorrow's Funerals

All Tomorrow's Funerals

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Spilletid:01:12:46
Antal numre:22

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

All Tomorrow's Funerals er et opsamlingsalbum af singler, er’er og fire helt nye numre.

For den glade Autopsy-elsker, skal man købe denne plade. For dig som ikke kender bandet, vil jeg dog vente lidt, da det er et kaos af dødsmetal, som nok mere vil forvirre end gavne. Dog er jeg ikke videre betaget, af denne plade. Nu da bandet er gendannet efter 14 år, kan man godt forstå bandet smider alt, hvad de har på gaden. Dog føler jeg dog lidt at man "koger suppe på gammelt vand". Kender godt "Autopsy", men denne plade ville aldrig have faldet i mine hænder, hvis det ikke var fordi jeg skulle anmelde den. Syntes pladen er utrolig rodet og den bliver for mit vedkommende rigtig uinteressant, pga. de kaotiske numre.

Ved udemærket godt at det er en masse musik samlet, men der må gerne være en rød tråd og det mangler der. Men som sagt, for den elskende "Autopsy" fan, er det guld! Så min konklusion må være at den gæve "Autopsy" fan må kaste sig over den, og ignorer det kaotiske lydbillede. Den lidt forsigtige fan som ikke aner hvem bandet er, køb deres albums først og overvej om den skal på ønske listen næste gang!

Fem Kranier herfra! m/

Tracklist

 1. All Tomorrow's Funerals (5:14)
 2. Broken People (3:55)
 3. Mauled to Death (4:27)
 4. Maggot Holes (2:56)
 5. The Tomb Within (3:42)
 6. My Corpse Shall Rise (4:18)
 7. Seven Skulls (3:05)
 8. Human Genocide (3:03)
 9. Mutant Village (5:51)
 10. Horrific Obsession (4:31)
 11. Feast of the Graveworm (3:26)
 12. Funerality (2:51)
 13. Fiend for Blood (0:25)
 14. Keeper of Decay (2:23)
 15. Squeal Like a Pig (3:41)
 16. Ravenous Freaks (02:23)
 17. A Different Kind of Mindfuck (0:47)
 18. Dead Hole (2:28)
 19. Retribution for the Dead (3:53)
 20. Destined to Fester (4:29)
 21. In the Grip of Winter (4:05)
 22. Sign of the Corpse (0:53)

Kommentarer (3)

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Desværre finder jeg det

Desværre finder jeg det efterhånden nødvendigt at jeg, om end modvilligt, tilslutter mig koret af kritiske røster som nu og da har vist sig her på siden og på HM.dk's Facebookside. Jeg har været bruger herinde i adskillige år, men overvejer efterhånden at holde op med at læse anmeldelserne, da kvaliteten af dem er yderst svingende, og i dette tilfælde grænsende til det horrible.

Først og fremmest synes jeg anmeldelsen indholdsmæssigt er omtrent lige så kaotisk som det anmeldte album ifølge anmelderen er, og det er derfor temmelig svært at finde ud af ret meget om albummet udover at det er en opsamling fra bandet Autopsy, som har haft holdt en længere pause.

Sprogbruget i anmeldelsen er til at få det helt skidt af - jeg ved nærmest ikke engang hvor jeg skal begynde - den ovenstående perikope er simpelthen bare ikke rar at læse. Især mangelen på personlige pronomener (jeg) er frustrerende. Det er fint nok i personlig korrespondence - hvad folk foretager sig der er deres egen sag - men når man udfylder en form for servicefunktion, hvilket det at være anmelder må siges at være, har man altså en forpligtelse til at formulere sig nogenlunde overens med gængse sprognormer.

Jeg forstår hvis mit harske ordvalg kan virke fjendsk, men det er et udtryk for mine frustrationer over flere anmeldelser på HM.dk, og noget der nok bedst kan betegnes som et desperat nødråb til redaktionen om at være en lille smule mere kritisk med hvad der bliver kastet i hovedet på sidens brugere.

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Jeg håber at Munding læser

Jeg håber at Munding læser dette indlæg, da jeg tillader mig at vedhæfte denne personlige kommentar til ham:
Jeg har læst flere af dine andre anmeldelser, og sædvanligvis finder jeg dem ganske fyldestgørende. Jeg ved ikke om du har haft virkelig travlt da du skrev denne her anmeldelse, eller om du bare havde en dårlig dag, men når du nu tydeligvis godt kan skrive, så stikker denne anmeldelse ud som en betændt byld.
Jeg håber at dine anmeldelser i fremtiden vil leve op til dit mere normale niveau - i så fald vil jeg se frem til at læse dem.

Martin Christian Munding Stilund

Tidligere anmelder

Indlæg: 54

Kan kun sige jeg er enig i

Kan kun sige jeg er enig i det du siger! Er overhovedet heller ikke tilfreds... Men tak for kritikken...

Tilføj kommentar