5 Star Grave - Drugstore Hell

Drugstore Hell

· Udkom

Type:Album
Genrer:Melodisk Death Metal, Death metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

5 Star Grave er et band fra Italien, der spiller melodisk dødsmetal. De blev dannet i 2005 under navnet Ground Zero, hvor de udgav deres første EP, som hedder The Zero Tour. Senere skiftede de navn til 5 Star Grave, og har udgivet et album under det navn. Deres nyeste album hedder Drugstore Hell, og det er en rigtig god oplevelse.

Albummet starter med nummeret "Terminal Bedroom", og dens intro er MEGET melodisk. Man tror ikke det er metal til at starte med, men hvis man venter smækkes metallen direkte i hovedet på en. Sangeren og resten af bandet begynder at spille brutalt, og det lyder rigtig fedt. Der growles gennem hele albummet, og det lyder lidt specielt, for det er en meget lys growling. Der er også spor af meget lidt ren vokal på nummeret "Daddy". Der bruges også meget keyboard, som lyder meget elektronisk eller poppet, og som ikke burde være at finde i metal-genren. Alligevel får de det til at lyde godt og det skal de have stor respekt for. Det samme gælder guitaren. Den er stille og rolig, men spændende, med mindre han spiller guitarsoloer. De er rigtig vilde, og der er tryk på. Der er dog ikke guitarsoloer i hver sang. Bassisten kan rent faktisk høres på et godt niveau. Han spiller rigtig godt, og han bruger sine øjeblikke super fedt. Han spiller generelt på et højt niveau. Trommerne ligger meget i baggrunden. De kan dog høres, så man kan blive imponeret af hans evner. Lyden er meget delt. Sangerens growling har en meget rå lyd, der er lige ved at give ondt i ørene, mens resten af instrumenterne har en meget ren, næsten poppet lyd. Dette gælder især keyboardsne.

5 Star Grave har lavet er godt stykke arbejde med Drugstore Hell. Udover deres udemærkede evner med instrumenterne, så formår de at give musikken nærmest poppede elementer i sådan en høj grad, at det burde ødelægge musikken fuldstændig. Forskellen her er, at musikken faktisk er rigtig god. Det er utrolig svært at opnå, men for 5 Star Grave lykkedes det utrolig godt. Dog skal det lige nævnes at man skal tænke sig om, hvis man vil spille deres musik højt offentligt. Nogle af deres tekster er nemlig ikke helt stuerene.

Trackliste

1. Terminal Bedroom

2. Death Put A Smile On My Face

3. Love Affair With The Beast

4. Daddy

5. Death Times Eleven

6. No Devil Lived On

7. Dead Girls Dont Say No

8. Boy A

9. If

10. When The Lights Go Out

11. Lemmings

Terminal Bedroom er albummets første nummer, hvor man kan høre den meget melodiske intro.