Vind Judas Priest koncertbilletter

Vind Judas Priest koncertbilletter

Der er dømt klassisk heavyrock, når Judas Priest i thrashy selskab med Megadeth og Testament holder ‘Priest Feast’ i Forum Horsens. Judas Priest har været et af metallets mest populære bands igennem snart 25 år, og stod bag album som 1980’s ‘British Steel,’ 1982’s ‘Screaming for Vengeance,’ og 1990’s ‘Painkiller’ – det seneste er det dobbelte koncertalbum ‘Nostradamus’ i juni i år. Deres læder-biker-look er blevet kopieret af mange, og de synkrone guitarharmonier, som Downing & Tipton har ligeledes ’inspireret’ mange, men Rob Halford’s stemme, der spænder over 4½ oktav er temmelig svær at planke.

Et af de bedst sælgende heavybands nogensinde er Megadeth, som har solgt mere end 20 millioner album på verdensplan,hvoraf 6 på stribe har fået platin og 7 har givet Grammy-nomineringer. Grundlæggeren, guitaristen Dave Mustaine røg ud af Metallica men fik hurtigt god gang i det mørke og beskidte Megadeth, hvis varemærke dels er Mustaines præcise og maniske guitar-riff og hans kyniske tekster, som sammen med den geværsalve-agtige tromme rammer plet i metaluniverset.

Testament dukkede op i San Francisco-området i 1980'erne. Dette langtidsholdbare band har haft power og inspiration nok til at kunne kaldes ‘legendarisk’ og tidligere i år blev de gendannet til indspilningen af deres niende studie-album ‘Formation of Damnation’, som blev belønnet med titlen ‘Best Album’ til dette års Metal Hammer ‘Golden Gods’ Awards.

Billetter kan købes på Billetlugen og i landets Fona butikker, men du har også mulighed for at deltage i konkurrencen om 5 x 2 stk. koncertbilletter som udloddes i samarbejde med Horsens & Friends A/S. Følg kildelinket for at gå direkte til konkurrencen.

Tilføj kommentar