To Tromme/bas-duoer rammer Danmark med tre koncerter

To Tromme/bas-duoer rammer Danmark med tre koncerter

De to tromme/bas-baserede rock-duoer, danske Fossils og tyske Beehoover spiller tre maj-koncerter i Danmark under titlen "The Bass & Drum Mayhem & Doom Tour DK 2014"

Den danske noise rock-duo Fossils udgav 3. marts deres andet album "Flesh Hammer" gennem Indisciplinarian. Pladen er blevet rost til skyerne i ind- og udland, og i forbindelse med udgivelsen spillede Fossils to velbesøgte danske releasekoncerter.

Nu får danskerne igen mulighed for at opleve den eksplosive duo live, når de i starten af maj spiller tre danske koncerter i København, Aarhus og Aalborg, denne gang sammen med de tyske doom-rockere Beehoover.

Særegent for denne line-up er, at begge bands er duoer bestående af trommer og bas, men hvor Fossils er instrumentale, har Beehoover vokaler og også nogle store, grove og markante af slagsen.

Duo nummer et Beehoover spiller en særegen støjende, doomet og kompleks rock-musik og har siden 2007 udgivet fire albums, alle på det anerkendte tyske indielabel Exile on Mainstream, hvor det seneste og anmelderroste "The Devil And His Footmen" er fra 2013. Beehoover har et solidt navn på den tyske rockscene, og duoen har turneret overalt i Europa, bl.a. en hel del i UK, hvor de netop i disse dage spiller ni koncerter.
De tre kommende danske koncerter markerer duoens første Danmarks-besøg.

Duo nummer to Fossils udgav i 2011 deres debutalbum "Meat Rush", i 2012 kom live-ep'en "The Veal Thing". Gennem adskillige shows herhjemme med bands som Liturgy, ZU og Health, såvel som på turnéer i USA (med århusianske Cola Freaks), Tyskland og Island, har FOSSILS fået sig et ry som en særdeles stærkt liveband.

Det seneste album, den 20 minutter lange og aldeles intense "Flesh Hammer" er en magtdemonstration ud i på samme tid kontant, tordnende og intelligent, udfordrende rockmusik med rødder i metal, punk og hardcore. "Flesh Hammer" kan streames på kildelinket.

De to støjende, rockende og aldeles underholdende duoer Fossils og Beehoover rammer DK med "The Bass & Drum Mayhem & Doom Tour DK 2014" følgende datoer og steder:

Torsdag 8. Maj – Stengade, København
Fredag 9. Maj – Radar, Aarhus (m/Drön)
Lørdag 10. Maj – 1000fryd, Aalborg