Fossils

Fossils

Interview med Fossils i forbindelse med deres optræden på Copenhell 2014.

Først og fremmest tak for en fed oplevelse på Copenhell. Hvordan var det, at blive annonceret så kort tiden inden Copenhell gik i luften og så endda åbne hele ballet?

Mange tak! Vi fik en mail et par uger før Copenhell, hvor de spurgte om vi havde lyst til at spille. Som vi skrev til dem var det en no-brainer. Vi havde faktisk ikke fattet at vi skulle åbne festivalen før et par dage før vi skulle spille :)

Nu stod jeg forskellige steder under koncerten, både i fotograven, oppe foran blandt publikum og helt bagerst. Folk virkede lidt "sløve"... Hvordan synes I, at I blev modtaget af publikum?

Det oplevede vi overhovedet ikke oppe fra scenen. Folk virkede på fra start og der var ikke noget tidspunkt hvor vi følte at publikum ikke var med.

Personligt, så havde jeg en fest. Super fede rytmer med et godt tempo, men ingen vokal. Tror I, at Fossils var det bedste band til at sparke Copenhell i gang eller havde I foretrukket et andet tidspunkt på festivalen?

Vi kunne ikke have ønsket et bedre tidspunkt at spille. Det kunne da have været fedt at spille efter mørkets frembrud. men at opleve det at spille for så mange mennesker på det tidspunkt hvor festivalen lige havde åbnet 'the gates of hell' og folk strømmede ind var helt specielt!

Hvad var den fedeste oplevelse ved at spille på dette års Copenhell?

Selve det at spille på Copenhell var jo helt vildt. Og at der kom så mange var meget overvældende. Hele optakten med at sætte op, lave lyd, og hænge ud med gode venner, som også var vores crew. Alt forløb planmæssigt og de folk der var tilknyttet den scene vi spillede på var dedikerede folk, der kunne deres kram. Virkelige dygtige folk. Èn af de fedeste oplevelser var nok også at stå bag tæppet og høre Anders Bøtter fra Sort Søndag stå og fyre op under publikum før vi skulle på.

Hvilke band leverede bedste performance?

Anthrax uden tvivl! Det var simpelthen en suveræn koncert. Vi havde egentlig ikke forventet en vild oplevelse, men vi blev blæst væk! Obituary var også virkeligt overraskende gode. Det er fedt at seniorerne lige viser hvor skabet skal stå.

Og sidst, men ikke mindst, er der noget I vil sige til vores læsere og til det publikum der oplevede jer på Copenhell?

Mange tak fordi I kom. Vi håber at i vil komme og se os når vi spiller rundt omkring i danmark i løbet af sommeren. Vi poster datoer på facebook snarest.

Kommentarer (1)

anitek

Indlæg: 1

Uden tvivl en af de fedeste

Uden tvivl en af de fedeste koncert oplevelser for min side i helvede 2014, tusind tak til fossils, for at gøre min start i helvede perfekt, Stay metal \m/

Tilføj kommentar