Timo Tolkki fra Stratovarius stukket ned

Mainman Timo Tolkki fra finske Stratovarius blev overfaldet mens han gik en tur. Ifølge keyboarder, Jens Johansson, som overværede overfaldet, var voldsmanden mentalt forstyrret. Da han angreb, udbrød han "Tolkki"!

Tolkki blev indlagt på nærmeste hospital, hvor han blev behandlet af Dr. Fernandez. Han har to knivsår på hans venstre arm og blå mærker i hovedet.

Tolkki er fuldstændig chokeret over overfaldet. "Tydeligvis havde han fulgt efter mig og angreb mig bagfra", udtaler Tolkki og fortsætter "Jeg kan klare alt, men det her var fejt. Han ramte mig to gange med kniven og gav mig en knytnæve i hovedet, hvorefter han løb væk. Det hele tog kun et par sekunder. Nu overvejer jeg om dette er enden på min karriere. Jeg vil ikke ende som John Lennon. Jeg ved ikke om jeg vil fortsætte Stratovarius mere"

Om overfaldet har noget med Stratovarius' nye line-up, og de dødstrusler han har modtaget, kommenterer Tolkki: Selvfølgelig føler jeg at der er en forbindelse til det. Hvorfor ville nogen ellers overfalde mig på den måde? Hvilke andre motiver kunne manden have haft? Jeg tror han prøvede at slå mig ihjel, - jeg tror jeg var heldig!.

Stratovarius var i Spanien for at headline Piorno Rock Festivalen i Granada

Tilføj kommentar