Mother of All udgiver EP´en: Suppression

Mother of All Mother of All

Den første EP fra enmands metalbandet Mother of All, ved navn "Suppression", er nu tilgængelig som digital download på Amazon, ITunes, Rhapsody, WIMP, CDON med flere.

Martin Haumann, manden bag Mother of All fortæller om albummet:

”Målet med Suppression har været at få hele albummet til at føles levende, organisk og dynamisk, selv om jeg har indspillet alt selv. Specielt med trommerne er vi lykkedes med at få det til at leve synes jeg. Vi har ikke kvantiseret noget eller brugt soundreplacement, samples eller triggers af nogen art. Guitarerne lyder aggressive og fokuserede uden at få det samlede lydbillede til at føles unaturligt eller u-dynamisk. Jeg har virkelig haft et fedt team og gode mennesker omkring mig og med Bahrull Marta's artwork, der virkelig har fanget albummets vision, føles det som en fuldendt først EP.”

Martin Haumann er trommeslager i metalbandet Final Hour, avantgarde gruppen Shitpissnvomit og ex-medlem og medstifter af thrash metal bandet Essence.

Sangen "Effigy of Regret" fra albummet kan høres ved at klikke på linket her...

Suppression er optaget, mixet og mastered af Søren Hoff (Superscum, ex-Methonia, exbroadmoor). Yderligere Guitar-reamping og mixing er lavet af Martin Buus (Mercenary) trommerne er indspillet af Stig Hansen (Artificial Brothers). Artwork er skabt af Bahrull Marta.