HMA 2014 - Heavymetal.dk Awards 2. pladsen

HMA2014 | 2 plads HMA2014 | 2 plads

HMA2014 - Heavymetal.dk awards 2014 | 2. pladsen

Efter en måneds afstemning er vi nu kommet til dét som det handler om... Hvem udgav årets anden bedste danske og internationale album i 2014? Mere end 2.000 har stemt og deltaget, og hvem løb så afsted med 2. pladsen?

Danske Statement og finske Insomnium

Årets danske 2. plads er (nøjagtig som 3. pladsen) en debut. Men hvilken en! Den skal høres - og høres højt - og live!

På den internationale front faldt de finske melodeath feinsmecker i læsernes smag, og det kan ingen vel fortænke dem i. Vi anmeldte albummet til topkarakter, og glæder os til at se bandet besøge hovedstaden den 30. marts i Store Vega. 

ÅRETS DANSKE UDGIVELSE:
2. pladsen:

Her er hvad vi skrev...

Min konklusion er helt klokkeklar - Statement har leveret et debutalbum af første klasse! Monsters er et lækkert album, med masser af fart på og lækker sound. Gutterne bag Statement er dygtige og erfarne musikere, og det lyder som om at de i bandet har fundet et rigtig godt match i hinanden. Kvaliteten er i top, både musikalsk og lydmæssigt, og jeg kan ikke andet end at anbefale jer at tage et lyt til Statement's debutalbum, Monsters!

STATEMENT - MONSTERS

med 8,3%

ÅRETS INTERNATIONALE UDGIVELSE:
2. pladsen:

 

Her er hvad vi skrev:

Der sker simpelthen magi, når Insomnium tryller med musikken. Det vilde er, at de gør det hele vejen igennem – Og hvert nummer er enestående at lytte til. Man bliver nærmest høj af at lytte til Shadows Of The Dying Sun, og i mine ører er dét, Insomnium leverer på albummet, intet mindre end perfekt!

INSOMNIUM - SHADOWS OF A DYING SUN

med 8,4%

Tilføj kommentar