Fossils på efterårsturne - og "mystisk" udgivelse på vej

Fossils på efterårsturne - og "mystisk" udgivelse på vej

Fossils spiller danske efterårsshows og, der er er mere endnu. Bandet planlægger en "mystisk" udgivelse til vinter.

Den hårdslående instrumentale noise/punk/metal-duo Fossils udgav i marts deres andet album, det nådesløse og gennemført underholdende "Flesh Hammer", og bandets knusende riff-maskine uddelte ved de efterfølgende shows gedigne soniske øretæver i hele Danmark. Vi anmeldte albummet til 100%, og er selvsagt vilde med duoen.

Nu har FOSSILS en stribe danske shows klar i august, september og oktober, Først og fremmest en minitour med The Malpractice, som rammer København, Århus og Odense, og også en optræden på den nye festival "Postfest" i Århus, hvor bl.a. større navne som The Ocean og This Will Destroy You også optræder.

Ligeledes kommer også Horsens og Esbjerg under kærlig behandling i efteråret, hvor Fossils spiller følgende DK-shows:

6. september – Tobakken, Esbjerg

12.-13. september – Postfest 2014, Aarhus (m. The Ocean, This Will Destroy You m.fl.)

18. september: Atlas, Aarhus (m. The Malpractice)

19. september: Ideal Bar, København (m. The Malpractice)

20. september: Posten, Odense (m. The Malpractice)

18. oktober: Kansas City, Odense (m. Plök)

Sidst på efteråret går Fossils sammen med deres producer Q i gang med arbejdet på et mystisk og endnu hemmeligt EP-projekt, som vil indbefatte diverse gæster og en ny vinkel på gamle ting og sager.

EP’en er planlagt til at udkomme i februar 2015 via Indisciplinarian. Indtil da og som opvarming til efterårets shows kan man nyde et helt frisk videoklip til nummeret "Carnivore Arrest" fra det nyeste album "Flesh Hammer" - optaget under indspilningerne til selvsamme album – lige HER.