Første navne klar til Copenhell 2014

Første navne klar til Copenhell 2014

Dødsmetal, hardcore og stonerrock sætter ild til Refshaleøen i 2014

Danmarks hårdeste festival lægger brutalt ud med en djævelsk molotovcocktail af hidsig hardcore, legendarisk death metal og nordisk stonerrock . Det er derfor med stolthed, at Copenhell nu kan præsentere de første navne af en lang række, der vil gøre helvedet hedt for publikum på Refshaleøen i 2014.

Arch Enemy, Obituary, Graveyard og The Hell vil alle være at finde på scenen til dette års metalbrag – og der er mange flere ubehagelige nyheder på vej.

Copenhell fejrer i år femårs jubilæum som landets vildeste musikfestival, og er for længst blevet en tradition for tusindvis af dedikerede metalheads fra ind- og udland. I år kaster Copenhell mere benzin på bålet med udvidet torsdag, mere galskab i ølteltet Biergarten, den hidtil ondeste maskot, grusomme siteshows, blodige hang-outs, flere flammer og meget, meget mere.

Bandinfo:
Arch Enemy ligger i den absolutte superliga, hvad angår melodisk death metal. De svenske hellraisers har otte onde albums på samvittigheden og frontes af den brutale femme fatale Angela Gossow.

Obituary har opnået legendestatus som foregangsmænd i death metal-genren. Forsanger John Tardys karakteristiske vokal og bandets tonstunge riffs emmer af mareridt og råddenskab i skøn forening.

Graveyard eksekverer deres hårde, psykedeliske rock’n’roll med stor overbevisning. Melodilinjerne er vanedannende, og lyden er mere beskidt end en kommunal valgkamp

The Hell har ikke bare et passende navn. Det 12 mand store hardcore (og her mener vi virkelig hardcore!) band, er også blevet kaldt arvtagerne efter Slipknot. Gør dig klar til den britiske invasion.

Vi ses for helvede!

Hold øje med Facebook/copenhell & copenhell.dk for billetsalgs start