Eyehategod kommer til Voxhall til foråret

Eyehategod

Amerikanske Eyehategod kommer til Vohall den 6. april, og det er med dansk opvarmning af den gode slags. Danske Bersærk. 

Eyehategod blev dannet i New Orleans, Louisiana i 1988 og var fra første færd et af de afgørende bands i den metal-opblomstring, der fandt sted i netop New Orleans i slut-80'erne. Bandet albumdebuterede med "In The Name Of Suffering" i 1992 og udgav i perioden 1993-2000 yderligere tre album, hvoraf særligt "Dopesick" (1996) var med til at cementere gruppens status som noget ganske særligt.

I takt med at flere af Eyehategods medlemmer kastede sig over alskens sideprojekter, blev der i sagens natur mindre tid til netop Eyehategod, men man holdt trods alt sammen, og i 2005 udkom opsamlingen "Preaching The "End-Time" Message". Herefter blev der på ny stille om bandet, men fra 2009 fandt man igen tid til for alvor at spille live, og i 2011 var gruppen eksempelvis et smut omkring Roskilde Festival. Trommeslageren Joey LaCaze, der havde været med siden starten i 1988, gik bort i 2013, men en erstatning blev fundet i Aaron Hill - det er imidlertid LaCazes trommespil, man kan høre på Eyehategods selvbetitlede comeback-album fra 2014.

Tilføj kommentar