Illdisposed

The Rock, København K

Så var det atter blevet tid til en solid omgang dødssmadder fra den rutinerede Aarhus kombo. Bandet har ved flere lejligheder vist hvor skabet skal stå - såvel på plade, som i live sammenhæng - og jeg har svært ved at huske hvor mange gange jeg efterhånden har set dem live. Men mon ikke det er blevet til en 7-8 gange, hvilket nogenlunde svarer til det samme antal udskiftninger i truppen, over selvsamme periode. Denne aften var det københavnske Grimm der stod for opvarmningen, et band der efterhånden har omkring ti år på banen (det tidligere GSA), hvoraf de sidste par år har været med Ivan Grosmeyer (Metallica Jam, ex. Facelift) på vokal. Grimm spiller en god gang hegn, hvor der er lagt vægt på lige dele brutalitet og melodi, hvilket også kommer til udtryk med Ivan's varierede vokal, der virkelig fremmer helhedsindtrykket. Der er ingen tvivl om at det er nogle rutinerede drenge vi har med at gøre, og med deres åbenlyse entusiasme vil jeg da håbe at de langt om længe får lidt vind i sejlene. Derudover besidder deres friske tråd også en masse fede riffs som inviterer til energisk slamdance, så mon ikke de har fået et par nye fans efter denne aften?.

Sidste gang Illdisposed spillede på The Rock, var i forbindelse med Lasse Bak's afgang fra bandet tilbage i marts, og sandt at sige var jeg én af dem der ét eller andet sted faktisk 'begræd' hans afgang, da jeg altid har set ham som en vigtig prik hos de gale jyder. Nuvel, så må jeg jo gå ud fra at der er grunde nok til at han ikke længere er i Illdisposed (og med bandets spøjse humor in mente, får vi nok heller aldrig den fulde sandhed), men det ændrer ikke ved at de faktisk dén aften spillede den mest helstøbte koncert jeg til dato havde set med dem... såvidt jeg erindre (men det siger heller ikke meget). Ny mand på guitar er som mange nok ved, Martin Thim (guitarist i Exmotem), og uanset hvad, må jeg sgu erkende at han nok er den rigtige mand i posen. Det lod ihvertfald til at bandet var godt sammenspillet, selvom jeg stadig savner Tore Mogensen's vilde leads i numre som "Near The Gates" og "Psychic Cyclus l-lll". Bo Summer er stadig en god indpisker, og publikum kvitterede sædvanen tro med at gå pænt amok. Alt ialt en rigtig fed koncert som fuldt ud levede op til forventningerne, men nu kan det jo heller ikke gå helt galt da Illdisposed stadig er DK's bedste liveband indenfor genren, samt det faktum at de har et bagkatalog der i dén grad sparker røv. Det blev bl.a. tydeliggjort i åbneren "Submit" (et album mange stadig anser som deres hovedværk), og efterfølgende i numre som "I Believe In Me", "Now We're History", "Purity Of Sadness", "Dark" samt de to skæringer nævnt ovenfor. Bandet spillede ikke noget fra den kommende skive, men det blev da til en smagsprøve på anlægget da drengene smuttede fra scenen.

Slutteligt bliver jeg sgu lige nødt til at fyre en bredside af omkring The Rock's dybt latterlige ind/ -og udslusnings politik, som jeg efterhånden er blevet ganske godt træt af. Det holder simpelthen ikke at lade folk vente i mega lange køer, både på at komme ind og ud, og generelt kan man kun sige at stedet lider under total mangelfuld service for deres publikum - og det er på samtlige punkter. Især fatter jeg ikke at de ikke bare åbner døren i rigtig god tid, så man kan komme ind og få hældt i hovedet. Hvis de fik gjort bugt med med deres ærgelige køer, kunne jeg godt leve med at man ikke kan få tørret sine fingre efter hygiejnisk hensigt de gange pikkemanden lige skulle luftes.

Kommentarer (1)

Walking Terror

Indlæg: 3

Møjn.

Møjn.

Illdisposed gig'et i KBH var feee. De sparker jo 100% røv live.
Derimod, er Grimm slet ikke min bid sild. Men hva fae'n. Min kammerart og jeg var også (u)heldige nok at stå ude i kulden mens Grimm spillede, så jeg led ikke under det kedelige opvarmningsband.*Laughing Out Loud.*

Men gud bevare de døde sild, hvis samme alt for latterlige indlukning af gæster, gentager sig til Cannibal Corpse koncerten d. 27 April i år. De kommer fa'me til at høre KRAFTIGT fra det inde på The Rock. ALT for ringe service vil jeg sige. Det var også et godt træk af Summer, da han lige valgte , kort, at kommentere det halvejs inde i koncerten.
Og de latterlige blondine finker der stod i gardaroben, havde da ikke en skid styr på noget som helst. De skulle være blevet betalt for at holde sig væk istedet for at betjene kunder.

Men forue'n alt den dårlige service inde på The (Fuck)Rock, var det da et feee gig. :)

Lad os så se hvor'n det bliver i år på Stengade 30 d. 24/5. :)

Tilføj kommentar