Vinylbanner

Detektoren: Årets danske håb 2018

Årets danske håb 2018

Åh, januar. En tid, hvor alle gør status – selvfølgelig også her i Detektoren! Det forgangne år har budt på alt fra skuffelse til sejr, og sommetider har vi helt tabt kæben. En lille håndfuld bands har imponeret mere end resten, og dem har vi valgt at hædre med titlen årets danske håb. Se vores liste lige her.

3.-pladsen: Blindheart
Indimellem savner man et band, der har sin egen lyd – dét har Blindheart. Med tunge riffs, gode melodier og en stemme, som både kan synge og growle, blæste den koldingensiske kvartet Detektoren omkuld. Tre numre er alt, hvad man får på ep’en WOLF, men det er rigeligt til at imponere. Attituden er i orden, sangene er fængende, og energien er ganske smittende. Blindheart har fået en forrygende start på karrieren, og vi glæder os til at se, hvad 2019 byder på.
 

2.-pladsen: Frozen in Time
Det er ikke meget, man har hørt til Frozen in Time, men tidligt i 2018 udgav de den suveræne ep The Edge of Nothing. Herpå viser de fire vejlensere, hvordan melodisk metal skal skæres! Produktionen er lige i øjet, instrumenterne hamrer af sted, og forsanger Daniel Larsen leverer én af de stærkeste vokaler, som Detektoren er stødt på i 2018. Frozen in Time har, hvad der skal til, og de kan sagtens give internationale bands kamp til stregen. Kom bare an.
 

1.-pladsen: Deadnate
Roserne har regnet ned over Deadnate – og vi forstår godt hvorfor! Med debuten Concrete Flood har de fire drenge fra Fredericia nemlig vist, at ikke kun Gojira kan skabe stemning og lege med lyd. Er du til atmosfæriske vokaler, rigelige mængder rumklang og læssevis af guitar tapping? Så er Deadnate dit nye yndlingsband. Concrete Flood er en fantastisk ep, og potentialet stråler ud af hver enkelt skæring. Det her, det kan blive rigtig stort.
 

Tak til alle bands, der har sendt materiale ind – vi ses ude på spillestederne!

Tilføj kommentar