Winterfylleth - The Threnody Of Triumph

The Threnody Of Triumph

· Udkom

Type:Album
Genre:Black metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Engelske Winterfylleth (angel-saxisk for måneden oktober) udgiver nu deres tredje album, The Threnody of Triumph, gennem Candlelight Records. Temaet for Threnody of Triumph er det gamle angel-saxiske England og folket der, traditioner og skikke når deres familie og venner døde, og ligeledes om sjælene og hvad der skete med dem efter døden.

Winterfylleth spiller melodisk, stemningsfuldt black metal. Undertiden er der elementer fra depressive black, andre gange er både musikken og vokalen virkelig brutal, men for det meste er det atmosfæriske, generelt meget melankolske sange, der er at finde på The Threnody of Triumph. Forsangerens growl bidrager til den melankolske og depressive-agtige del, men er meget utydelig og produktionsmæssigt sat en del i baggrunden, hvilket er en lidt synd. Til gengæld er leadguitaren rigtig meget i fokus, og hvor resten af musikken som oftest er råt og en smule brutalt, er guitaren meget melodisk, og kontrasten i dette er virkelig smuk.

"Æfterield-Fréon" og "Home is Behind" er begge instrumentale, og fungerer som en slags pusterum mellem de øvrige numre, der er holdt i et forholdsvis højt tempo og hurtigt bliver lidt for ens. The Threnody of Triumph er helt bestemt et godt album, og er du til genren bør du helt sikkert høre nogle af numrene fra enten dette album, eller et af Winterfylleths ældre

Tracklist

  1. A Thousand Winters
  2. The Swart Raven
  3. Æfterield-Fréon
  4. A Memorial
  5. The Glorious Plain
  6. A Soul Unbound
  7. Void of Light
  8. The Fate of Souls after Death
  9. Home is behind
  10. The Threnody of Triumph

Tilføj kommentar