Weekend Nachos - Apology

Apology

· Udkom

Type:Album
Genrer:Grindcore, Hardcore
Antal numre:13

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Efter 12 år har Weekend Nachos valgt at takke af, og det gør de med Apology

Albummet der er kulminationen på 12 års lige på old-school hardcore

Efter 12 pissed off år, har Weekend Nachos valgt at gøre en ende på deres karriere og udgive et sidste album, Apology. Albummet har en længde på 37 minutter, og indeholder alt det sludge, hardcore og grind, bandet er blevet kendt for, siden de udgav den første EP Tortur i 2005.

Dette album er kulminationen på et årti af angst og fjendskab, portrætteret gennem lige på, old school, hardcore grind, som fans af Nails, Terror, og Full Of Hell ånder og lever for.

Så hvis du er til in your face kaotisk hardcore, så er Apology et af de albums der bare skal høres.

Weekend Nachos er et undergrunds band og det vil de altid være

Hvis du er fan af Weekend Nachos, så ved du, at det er et band som ikke falder ind i en specifik kategori. Ligesom heavy metal er blevet forvandlet til alt fra det klassiske til djent, med rene vokaler og synthesizere til bands, der har brugt ordene "die" eller "death" alt for mange gange.

Således er der også en subgenre af den klassiske, enkle, og originale velkendte hardcore, der ikke behøver en moderne tilgang for at holde sine fans, og scenen i live. Weekend Nachos vil altid være en af de grupper, og det har de vist sig gang på gang med albums som Punish And Destroy og Bleed, med deres velkendte sangstruktur og lyriske temaer, der virker endnu bedre under deres hektiske liveshows.

John Hoffman udtaler i albummets pressemeddelelse at bandet har afsøgt hver en krog og samlet alt det sidste gode materiale de havde tilbage og smadret det ned i albummet. Bandet har ønsket at give deres fans et sidste sjovt, ondt og alligevel muntert album, at slutte af på. Og lad det være sagt, at der er nogle underlige sange imellem albummets numre, men hvis man er fan af bandet, så vil Apology være en fremragende kulmination på en ganske flot karriere, især for et band der virkelig har formået at holde dampen oppe de seneste par år.

Efter 5 albums, en række EP'er og et opsamlingsalbum, er det ingen overraskelse at bandet føler at de har nået endestationen. Men der er stadig en god luns af interessante, unikke og specielle sange, som Weekend Nachos giver os på Apology. Et eksempel er titelnummeret selv, som blander den ulige frasering af et klaver og ren guitar med et downtempo guitar riff, der skiller sig ud fra de fleste hardcore sange, jeg har hørt. Albummet henvender sig så afgjort til en bestemt fanskare, men er man en del af den skare, så er der helt klart noget at komme efter på pladen.

Apology er et værdigt farvel fra Weekend Nachos

Apology får 8 kranier for at være et nostalgisk, brutalt, og værdigt farvel. Og for de øjeblikke hvor tempoet hæves og medlemmerne prygler deres instrumenter, de vil med sikkerhed vil få dig til at løfte øjenbrynene, og nikke anerkendende til tonerne.

Vi her i Danmark er også så heldige at vi kan få lov til at sige farvel til bandet, når de den 7. oktober gæster Pumpehuset i København.

Tracklist

 1. 2015
 2. Dust
 3. Fake Political Song
 4. All
 5. Judged
 6. Dog Shit Slave
 7. Writhe
 8. N.A.R.C.
 9. POW MIA
 10. World Genocide
 11. Eulogy
 12. Night Plans
 13. Apology

Tilføj kommentar