Volbeat - Live: Sold Out

Live: Sold Out

/ Target Group · Udkom

Type:DVD
Genrer:Heavy Metal, Hard rock
Antal numre:22

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: 4/10 baseret på 1 stemme.

Den første DVD fra danske Volbeat, "Live: Sold Out", byder på en masse godt og en lille smule skidt. Udover et godt langt live-set er der ekstra-materiale for alle pengene, bl.a. to timers dokumentar om bandet, samt fem musikvideoer. Det visuelle på de fleste numre, på live-dvd’en, er klippet sammen fra mange forskellige koncerter, hvilket er en skam, da man nemt kan få en fornemmelse af at se musikvideoer frem for en egentlig koncert. Men det har også den positive effekt, at man kan få et indtryk af, hvor vidt de rent faktisk har været omkring på deres tour. Det er dog ikke nok til at gøre det aspekt positivt, efter min mening, da det kommer til at virke kunstigt sammensat.

Noget andet, der er ganske positivt, er at der er stort lige mange numre fra hvert af deres to album, hvilket burde glæde dem der, som jeg, synes bedre om "The Strength / The Sound / The Songs" end "Rock the Rebel / Metal the Devil". Lyden på live-dvd’en er der ikke en finger at sætte på, hvilket er et stort plus i min bog – og når musikken ellers lyder, som den skal, er der ikke meget at klage over på den front. Den to timer lange dokumentarfilm giver efter min mening et godt indblik i, hvordan bandet er bag scenen, og hvorfor der er mere til Volbeat end blot "The Garden’s Tale" og "Radiogirl". Der er under alle omstændigheder mange timers underholdning at hente på "Live: Sold Out", men om det er et vigtigt køb for andre end deres fans er svært at sige.

Tracklist

 1. Intro
 2. The Human Instrument
 3. Danny & Lucy (11PM)
 4. Caroline #1
 5. Radio Girl
 6. Mr. & Mrs. Ness
 7. Sad Man's Tongue
 8. A Moment Forever
 9. Rebel Monster
 10. Soulweeper #2
 11. Devil or the Blue Cat's Song
 12. Caroline Leaving
 13. Soulweeper
 14. Pool Of Booze, Booze, Booza
 15. Something Else Or...
 16. Always, Wu
 17. I Only Wanna Be With You
 18. River Queen
 19. The Garden's Tale

Kommentarer (1)

Mr Body

Tidligere anmelder

Indlæg: 19

Synes netop at det er

Synes netop at det er sammenklippet af forskellige koncerter, og lydspor ikke passer til billeder gør at denne dvd bliver overfladisk, og slet ikke yder Volbeat den retfærdighed de fortjener.

Om igen...

Mr Body gav Volbeat - Live: Sold Out 4/10.