TRC - Bright Lights

Bright Lights

· Udkom

Type:Album
Genrer:Hardcore, Metalcore
Antal numre:8

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

TRC, eller The Revolution Continues, er vrede, og de tøver ikke med at lade os det vide på dette deres andet album (udover deres debutalbum har de to EPer bag sig også).

Bandet lanceres som et hardcore punk band, men stilen trækker så meget på thrash metal, at der nok egentligt- er tale om en slags crossover, der dog trækker på lidt mere moderne elementer. Musikkens energi drives af punkens vrede, hvilket understøttes af de spyttende rasende vokaler, der kommer direkte fra Londons beskidte stræder. Der blandes også såoken word ind, og bandets vokalister skal have credit for at vride rim sammen, der burde gøre enhver rapper misundelig.

Musikken er dog mere teksnisk og langt mere varieret end hvad man er vant til i hardcore punkt, og der er tunge og groovy passager (og fuck, hvor er nogle af disse bare fede!) såvel som uptempo thrashy riffage. Der er selvfølgelig passager med d-beats og mere typiske hardcore punk riff, hvilket virker glimrende sammen med thrash-elementer. Men der er også nogle meget melodiske numre med elementer fra melodisk og alternativ metalcore, så som 'Temptation', 'London's Greatest Love Story' og 'Crash Landing'.

TCRs "Bright Light" er innovativ crossover, der trækker både på stilens traditionelle kilder (thrash og hardcore), men som også formår at bringe nyere og moderne elementer ind i billedet. Er man til Agnostic Front, The Exploited, Discharge, Biohazard og lignende, kan denne skive varmt anbefales.

Tilføj kommentar