Thomas Giles - Pulse

Pulse

· Udkom

Type:Album
Genrer:Prog rock, Prog metal
Spilletid:44.29
Antal numre:11

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det kan godt være, at Thomas Giles i virkeligheden hedder Tommy Giles Rogers, Jr. og spiller keyboards og synger i Between The Buried And Me til dagligt, men der er ikke meget metal over denne udgivelse (heller ikke selvom den er udgivet på Metal Blade).

Der er snarere tale om alternativ rock og elektro-rock med enkelte industrial-elementer samt en del akustiske numre. Og det er bestemt ikke dårlig musik som sådan - og der er da også nogle numre med distorterede guitarer, så som den emimente "Hamilton Anxiety Scale" og "Medic", der er ude i noget metalcore noget, samt hen imodslutningen af "Sleep Shake" og "Hypoxia". Men i det store hele, er der ikke tale om metal, og jeg tror ikke, at HMdk er det rette forum at promovere denne skive i, da jeg tvivler på, at der er mange af brugerne, der gider lytte til techno-møder-90er-rock.

Jeg giver albummet 5 dødningehoveder; det bliver ikke mere end 5, fordi dette er et metalsite (jeg havde nok givet det mere på et mere generelt rock-site), men det bliver heller ikke mindre end 5, da musikken som sagt ikke er dårlig.

Kommentarer (3)

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

Besynderligt de omtaler det

Besynderligt de omtaler det som metal så... men okey fair karakter når man tænker det ikke er metal... Fair nok

Time Signature

Time Signature

Tidligere anmelder

Indlæg: 65

Je gtror, at metal-delen

Je gtror, at metal-delen ligger mere i fobindelsen til BTBAM og Metal Blade end i selve musikken. Det er jo lidt det samme med Transatlantic - de bliver nogle gange kaldt metal, fordi Metal Blade er deres label i USA (i Europa er det InsideOut), og fordi Mike Portnoy er med.

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

Ja muligvis... Det kan du

Ja muligvis... Det kan du sikkert have ret i...

Tilføj kommentar