Talon - III

III

/ Sound Pollution · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Hard rock
Antal numre:12

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Bandets navn og skivens cover art kunne lede en til at forvente en ordentlig omgang US power metal eller måske en bredside power-thrash, men det er ikke, hvad man får på dette album. Talon er "III" byder nemlig på hardrock med elementer fra den melodiske metal.

Og det bliver det bestemt ikke ringere af.

Der er ganske vist tung rytmeguitar og til tider metallisk riffage, men fokus er primært på melodi og selv de tungere numre på albummet så som 'Everytime', den mellemøstligt lydende 'Take You All The Way' og den lettere power-metal-orienterede 'Walk Away' indeholder store melodiske og iørefaldende AOR-orienterede omkvæd. Mange af riffene er i sig selv opløftende og egner sig godt til fængende melodier (der er faktisk en masse riffs, der lyder lidt som det obskure NWoBHM band Badges 'Silver Woman'... og det er bestemt ikke en dårlig ting).

Der er naturligvis også et par ballader på skiven, men de er også ganske fornuftigt skrevet og veludførte (og så kan man jo bare springe dem over, hvis man ikke er til den slags).

I det hele taget er Talon "III" er en fængende og melodisk hardrock-skive med masser af lækre guitar-licks og store omkvæd, og fans af melodisk metal, hård rock og AOR bør helt sikkert give den et lyt.

Tilføj kommentar