Syn:Drom - With Flesh Unbound

With Flesh Unbound

/ Sound Pollution · Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Death metal
Spilletid:34.27
Antal numre:10

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Svensken har bestemt ydet sine bidrag til dødsmetalscenen og med "With Flesh Unbound" giver Syn:Drom sit bud på et af de mere tekniske af slagsen. "With Flesh Unbound" indeholder overtoner fra den klassiske dødsmetal (Cannibal Corpse, Deicide etc.), men har samtidig også en meget moderne tilgang til dødsmetal (Nile, Hate Eternal etc.), hvor Syn:Drom har skruet en kende op for finesserne i guitararbejdet og kompositionerne.

På papiret tager Syn:Drom mange rigtige valg og albummet er yderst alsidigt (den lidt ensporede vokal undtaget) og foregår i et hæsblæsende tempo, men desværre rammer sangene ikke denne anmelder i væsentlig grad – og her hjælper det lige lidt at man imponeres over det tekniske niveau. Problemet er bare at der mangler en form for holdepunkt i sangene, som giver numrene en identitet og her kunne Syn:Drom måske med fordel skele til de mere klassiske dødsmetalkompositioner.

På "With Flesh Unbound" ender numrene som oftest som “riff-på-riff-på-riff"-sange, og resultatet er ikke specielt nævneværdigt, men albummet er dog stadig en godkendt debut for genren.

Tilføj kommentar