Stream Of Passion - Darker Days

Darker Days

· Udkom

Type:Album
Genrer:Symfonisk metal, Prog metal
Spilletid:53.42
Antal numre:13

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Stream Of Passion er et symfonisk/gotisk metal band fra Holland/Mexico. Bandet består af vokalist Marcela Bovio, Eric Hazebroek, Lead Guitar, Stephan Schultz, Rhythm Guitars, Johan van Stratum, Bass, Jeffrey Revet, Keyboard og Klaver og Martijn Peters på trommer. Bandet har været aktive siden 2005 hvor de udgav deres første album ''Embrace The Storm''. De er nu aktuelle med deres nyeste album ''Darker Days'', som er deres tredje studio album. Stream Of Passion er endnu et symfoinsk metal band med en kvindelig vokalist, og jeg nævner I flæng Nightwish, Evanessence, Kingfisher Sky, Leaves' Eyes etc.

Albummet består af en opera vokal som variere I sprog fra Engelsk til Spansk med gotisk lyrik. Musikken består af forholdsvis langsomme guitar rytmer og trommespil, opbakket af diverse symfoniske toner fra klaverer, violiner etc. Albummet er dog også til en vis grad progressivt, men dog stadig centeret om det symfoniske/gotiske.

Personligt har jeg aldrig været den store fan af symfonisk/gotisk metal, og ''Darker Days'' er hvertfald heller ikke med til at lave om på det. Jeg syntes albummet virker forholdsvis ensformigt og langsomt, og der er ikke rigtigt nogle sange som formår at sætte sig fast. Jeg har rent faktisk slet ikke lyst til at gennemlytte albummet en gang til, da det for mig, minder så meget om diverse andre symfoniske/gotiske metal bands derude, med en kvindelig forsanger. For fans af bandet og af den symfoniske/gotiske metal genre, er albummet en lytter værd, men for mig føles det her kun som en under middel præstation.

Tilføj kommentar