Sinner - One Bullet Left

One Bullet Left

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Power metal
Antal numre:12

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: 8,5/10 baseret på 2 stemmer.

Bandet Sinner er fra 1982, fra Stuttgart Baden-Württemberg i Tyskland, startet a vokalist og bassist Mat Sinner også kendt fra Primal Fear. Bandet spiller en blanding a traditionelt heavy metal/hard rock med power metal nuancer, og består pt af Mat Sinner (bass og vokal), Alex Beyrodt (guitar), Christof Leim (guitar) Alex Scholpp (guitar) Andre Hilgers (trommer).

Deres nye album One Bullet Left er en meget spøjs blanding af både genre og inspirationer. Mats vokal er meget varieret fra sang til sang, fx har et nummer som ''Give and Take'' en nærmest power metal lignende vokal, hvor et nummer som ''Rolling Away'' er mere hard rock inspireret. Det er ikke som sådan en dårlig ting, men dog nok ikke noget alle vil kunne lide...

Albummet er meget hard rock inspireret, med lange ballader som fx nummeret ''Haunted'' og ''Rolling Away''. og derr er også tydelige Thin Lizzy inspirationer, specielt nummeret ''Back On Trail'', som er et rip off på Thin Lizzys, ''The Boys Are Back In Town''. Ikke et dårligt nummer, men heller ikke specielt godt. Det stærkeste nummer på albummet er helt klart titel nummeret ''One Bullet Left'', som er traditionelt heavy metal, nogle ville måske sige hard rock.

Her er generelt tale om et ok album, som roder lidt for meget rundt med forskellige genrer. Det er ikke noget som endvidere er imponerende, men over middel.

Tilføj kommentar