Sinister - Syncretism

Syncretism

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Antal numre:9

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Hollandsk dødsmetal skal tages alvorligt

De startede tilbage i 80'erne og lagde skarpt ud dengang, men kan de stadig følge trop og følge med på dødsmetal-scenen i dag? Kan de hollandske herrer hamle op med alle de nye acts, der tromler frem og giver dem kamp til stregen? Lad os prøve at se ad. Man kan næsten mærke det ved bare at kigge på coveret, der har et twist af apocalypse mixet med mærkværdige væsner, der næsten smiler. Et perfekt cover til dette band. Men hvad med det der er indeni?

Neorophobic

Dette er navnet på første nummer - eller rettere indledning, fristes jeg til at sige. For den giver en nærmest religiøs introduktion til dette album, hvilket passer perfekt til Sinister og deres kendte, tunge og okkulte univers. Det starter meget tungt, og dødsmetalen er virkelig seriøs allerede fra start. En blanding af dybde og grove riffs lægger, med dette nummer, grundstenen til et album, der er gennemført næsten ud til sidste tone.

De mixer deres velkendte lyd med det og okkulte instrumentale, og de kan få det til at fungere uden at gå på kompromis. På den måde appellerer de fortsat til deres gamle solide fanskare, men samtidigt til nye fans med at inkludere det instrumentelle,  som er oppe i tiden.

Blood Soaked Domain

Jeg ser frem til, når Sinister gæster Danmark næste gang og vil glæde mig til at hylde disse dygtige mennesker, når de forkæler os med deres kunst. For at citere en af bandets nyeste sange “Blood Soaked Domain”:

“No land will be holy

When death treads its terrain

Build on monstrous pieces

In the blood-soaked domain”

Tracklist

  1. Neurophobic
  2. Convulsion Of Christ
  3. Blood Soaked Domain
  4. Dominance By Acquisition
  5. Syncretism
  6. Black Slithering Mass
  7. Rite Of The Blood Eagle
  8. The Canonical Rights
  9. Confession Before Slaughter

Kommentarer (2)

Ostefar

Forkert cover...

Halløjsovs. Jeg tror i er kommet til at smide det forkerte cover på anmeldelsen. Det cover som er lagt op i anmeldelsen er fra deres Dark Memorials skive med covernumre, og ikke fra Syncretism. De har godt nok lidt samme farveskema og sådan, så det kan være nemt at tage fejl skal det siges. Syncretism er en super fed skive none-the less.

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 378

Takker og det skulle være

Takker og det skulle være rettet til.