Sinister - Post-Apocalyptic Servant

Post-Apocalyptic Servant

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Antal numre:13

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Gennemført rutineret og solidt, men også noget trivielt dødsmetal udspil fra hollandske Sinister

Dødsmetalbandet Sinister har eksisteret siden 1988 og har taget hele turen op igennem 90'erne, hvor de havde deres storhedstid og er nu aktulle med deres 11. studiealbum.

Kvaliteten af udgivelserne har været vekslende, og lineup har da også været alt andet end stabilt. Nu er hollænderne aktuelle med The Post-Apocalyptic Servant og det skal blive spændende om bandet kan ramme de gode udgivelser fra begyndelsen af 90'erne, der kulminerede med den mørke dødsmetal mesterværk “Hate".

En garanteret solid omgang kompromisløs død Lyden er ikke udpræget europæisk, men i stedet mere i retning af dødsmetal fra Florida. Coveret kunne være Cannibal Corpse værdigt, og musikalsk er vi heller ikke langt fra. Produktionen er blevet et hak for poleret i forhold til min smag, men alt i alt er det en gennemført solid omgang kompromisløs død og ondskabsfuld metal vi er vidne til.

`The Macabre Gud' og `The End of All That Conquers' er i den tunge ende, men ellers er der fuld fart på fra start til slut, og udgivelsen er renset for akustisk små-klimteri eller lignende småfyld. Vokalen er selvsagt tilpas ond, og står fint til resten af bandet, om end det ikke er noget nyt vi præsenteres for.

Albummet varer ca tre kvarter, og de fleste sange er på en 4-5 minutter. Det skaber på sin vis en vis variation, men omvendt giver det ikke plads til de store fordybelser. Nogle vil muligvis hævde, at albummet er bundsolidt, konsistent og helstøbt, mens jeg omvendt hælder til at skabelonen trods alt er for tydelig.

Ustoppelig Udgivelsen byder på hele tre bonus tracks, og det er måske ét for meget. Bedst slipper Sinister fra en coverversion af Morbid Angels 'Fall From Grace', mens Agent Steel uforglemmelige speedmetal og falset perle `Unstoppable Force' lider slemt overlast som growlende dødsmetal.

Men "ustoppelig" passer fint på Sinister som et band. Drengene har hængt på, og har gennem årtier leveret overbevisende dødsmetal. Forvent ikke noget banebrydende nyt og sofistikeret, men derimod en solid og gennemarbejdet udgivelse.

Tracklist The science of prophecy The macabre god The sculpture of insanity The end of all that conquers The masquerade of an angel The dome of pleasure The post-apocalyptic servant The art of skin decoration The saviour The burden of Mayhem

Bonus tracks Fall from grace (Morbid Angel Cover) Deadly inner sense (Paradise Lost Cover) Unstoppable force (Agent Steel Cover)

Sinister - The Post Apocalyptic Servant