Scarred by Beauty - We Swim

We Swim

Udkom

Type:Demo
Genrer:Metalcore, Prog metal
Antal numre:3

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: 7,7/10 baseret på 6 stemmer.

Efter et hastigt kig på besætningslisten på denne demo kan jeg genkende navne fra Hatesphere og Vira i Scarred by Beauty. Musikalsk bevæger vi os i en slags metalcore/post-hardcore, der griber rundt og udforsker på tværs af genrer.

We Swim er ikke umiddelbart en let tilgængelig demo at lytte til. Lydbilledet hænger godt sammen, og man fornemmer både god energi og godt samspil, men denne demo kræver noget af lytteren for ikke bare at blive forvandlet til støj. Dette er ikke nødvendigvis nogen dårlig kvalitet, og det forekommer mig at Scarred by Beauty slipper godt fra dette.

Alt i alt er de ti minutter, denne demo tilbyder, en spændende oplevelse. Dog er jeg ikke umiddelbart sikker på om jeg synes konceptet vil kunne holde til et fuldlængdealbum, da jeg synes det er lidt svært at skelne de tre sange på demoen fra hinanden.

Kommentarer (1)

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Post-hardcore?!? Det kan jeg

Post-hardcore?!? Det kan jeg nu ikke rigtig høre... For mig lyder det som noget melo-død/metalcore... Det er ganske okey, uden at jeg dog syntes det er noget specielt eller revolutionerende! Jonathan synger umiddelbart bedre i Hatesphere end her i Scarred By Beauty....

Daniel Wilkens gav Scarred by Beauty - We Swim 7/10.