Saxon - Unleash The Beast

Unleash The Beast

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Rock
Spilletid:64:02
Antal numre:12

Officiel vurdering: 10/10

Brugervurdering: 7,3/10 baseret på 3 stemmer.

Unleash The Beast skiven fra 1997 var på mange måder en milepæl for Saxon, for det første var det den sidste plade med Nigel Glockler der dog kom tilbage i båden på sidste års "Inner Sanctum". For det andet var dette den første plade for mig der virkelig kunne måle sig med fortidens klassikere, selvom man da med "Solid Ball Of Rock", "Forever Free" og "Dogs Of War" havde produceret tre udmærkede plader, men her stemte alt sammen i en større enhed hvilket jeg ikke havde følt siden "Power And The Glory" fra 1983. Desuden stemte alt omkring pladen også, lige fra det geniale Paul Gregory pladeomslag til den fantastiske Kalle Trap produktion. Derfor er det heller ikke noget forunderligt ved at mange Saxon fans ser pladen som en af de bedste gennem tiderne, og at man stadig spiller sange fra den live nu til dags snakker vist for sig selv. Man får også et godt gennemsnit af Saxon stilen på denne plade, med alt fra hårdtslående Heavy Metal torden som "Unleash The Beast", "Bloodletter" og "Circle of Light", over den mere stille i numre som "Absent Friends" til de gedigne good time Rockere som "Terminal Velocity" og "All Hell Breaking Loose". Desuden indeholder pladen et af bandets bedste værker i form af "Cut Out The Disease", der står lidt ud af mængden, men på en yderst positiv måde. Denne genudgivelse indeholder ud over de elleve originale sange to live numre i form af "Crusader" og "Solid Ball Of Rock". Hvilket nok ikke lokker helt vildt hvis du har originalen, men hvis ikke er der ingen undskyldning for ikke at bryde ind i din nærmeste pladebiks og forlange et eksemplar.

Kommentarer (4)

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Fed skive, og jeg kan sgu

Fed skive, og jeg kan sgu egenlig også vældig godt li' et nummer som The thin red line... Tror iøvrigt at Hr. Bach er enig i karakteren!

hellcock

Indlæg: 189

Hr. Bach giver altid

Hr. Bach giver altid topkarakterer til Saxon (Hvilket også er fuldt berettiget)

hellcock gav Saxon - Unleash The Beast 7/10.

Ole Bach

Indlæg: 236

Hej drenge yes det er en

Hej drenge yes det er en ganske ganske fed skive har også lige fået den nye udgave med et par livenumre smækket på.Har altid drømt om at de ville spille Terminal Velocity live det er bare et nummer med nogle fede riffs i starten og et godt drive. Absolut et af Saxons bedste albums :) Fed anmeldelse Hr Bjørn.

Ole Bach

Indlæg: 236

Efter tanker---Kom lige til

Efter tanker---Kom lige til at tænke at Hellcock skriver at jeg altid vuderer Saxon helt i top det er ikke helt rigtigt trods at jeg er fanatiker af Saxon. Der har været nogle lidt triste og grå udgivelser fra dem blandt dem kan nævnes Metalhead og Killing Ground som ikke rigtigt fængede hos mig. Af de bedste albums fra dem kan nævnes Innocence Is No Excuse, Solid Ball Of Rock, Dogs Of War, Power And The Glory, Strong Arm Of The Law og Denim And Leather. Af alt for undervurderede albums er der Forever Free og Destiny. Det nyeste album The Inner Sanctum er bare en gudeskive en anelse bedre end Lionheart.Men alt i alt Saxon er bare fede metallens arbejdsmænd kort og godt.