Ross The Boss spiller koncert på Epic Fest 2025.
Ross The Boss - Hailstorm

Hailstorm

· Udkom

Type:Album
Genre:Power metal
Spilletid:45.25
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jeg har altid elsket Manowar, lige siden jeg hørte “Warriors of The World" var jeg solgt og klar til at dø ved sværdet for metal musikken. Så da jeg opdagede til min store glæde, at da den tidligere guitarist Ross “The Boss" Friedman fra Manowar havde lavet bandet Ross The Boss (ud fra et tidligere coverband af Manowar, Men Of War). Så måtte jeg havde min små, fedtede finger i dette album, som er Ross The Boss andet album - Hailstorm.

Jeg kan allerede fra starten sige, at dette album ikke er en direkte kopi af Manowar, dog har det elementer, som sandsynligvis kunne nemt blive forvekslet til et Manowar nummer, hvis det ikke var for forsangeren.

Albummet er dog en god blanding af ren power/heavy metal, men der er også en god del rock n’ roll, hvilket allerede kan være et problem for folk, da man ikke rigtig ved, hvor albummets fokus er. Undertegnet blev dog på ingen måde distraheret, da jeg virkelig godt kunne lide variationen i albummet, og bare blive pumpet med noget tysk party musik. For hele albummet føles bare som en fest, hvor man bare mangler bajer og vennerne. Numre som “Dead Man’s Curve" og “Burn Alive" røg direkte ind på min playlist under festmusik, da de virkelige er catchy og nemme at lytte til. Hvis det er mere Manowar lyden vi leder efter, ville numre som “Hailstorm", “Crom", “Among The Ruins" og “Empire’s Anthem" sætter dig i den rette stemning. Dog har forsangeren Patric Fuchs ikke den samme macho følelse, som Erik Adams har, hvilket også trækker ned, når bandet prøver at være Manowar’isk. Vi får også serveret en virkelig fed instrumental nummer i form af “Great Gods Glourious", hvor vi virkelig får indtrykket, hvorfor Ross Friedman er “The Boss".

Generelt er “Hailstorm" et rigtig solidt album, men hvis du ikke i forvejen er til Manowar eller 80’er rock n’ roll, hvor bare hjernen skal slås fra og festen skal kører med 110 km/t, så er der ingen købepligt.