Manowar - Warriors of the World

Warriors of the World

· Udkom

Type:Album
Genre:Heavy Metal
Spilletid:47:54
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 2 stemmer.

De selvudnævnte Kings Of Metal er tilbage med deres niende studie album.

Deres bedste siden "Kings of Metal" og den mest eksperimentelle længe. Den største overraskelse er coverversionen af "An American Trilogi" som indeholder de to national hymner fra deres hjemland og et Elvis cover mikset sammen til en episk ballade. Endvidere drager de indflydelser fra de første plader især; "Hail To England". Hør nummeret "Call to Arms" og læg så "Blood of my Enemies" på bagefter - rytmen er næsten identisk. Desuden cover de også den berømte klassiske arie "Nessun Dorma" hvor Eric Adams virkelig beviser at han er en af de bedste Metal sangere på kloden.

Udover sangene har bandet også endelig fået skruet guitaren ordentligt op i mikset og bassen lyder for første gang i bandets karriere som en bas! Mit yndlingsnummer på CD’en, "Hand of Doom", har også en overordentligt heftig mellemdel hvor bandet næsten glider hen i thrash metal kategorien og singlen "Warriors Of The World United" minder mig utroligt meget om Black Sabbaths "Heaven or Hell", hvilket jo ikke er den dårligste reference man kan give.

Mit eneste kritik punkt ved pladen er at de har rimelig mange små introer, hvoraf nogle er rimelig undværlige, da de mest lyder som et soundtrack til et computerspil. Men er man inkarneret fan af god gammeldaws Heavy ™, kan roligt forøge sin pladesamling med denne skive.

Tracklist

 1. Call to Arms (5:32)
 2. The Fight for Freedom (4:31)
 3. Nessun Dorma (3:29)
 4. Valhalla (0:35)
 5. Swords in the Wind (5:20)
 6. An American Trilogy (4:21)
 7. The March (4:02)
 8. Warriors of the World United (5:51)
 9. Hand of Doom (5:50)
 10. House of Death (4:25)
 11. Fight Until We Die (4:08)

Kommentarer (11)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Verdens Bedste band med en

Verdens Bedste band med en hammerfed come back skive, lyt også til den nye single The Dawn of battle, hvor der 2 nye numre på. Dawn of battle er et hammerfedt uptempo nummer, og I belive er en ballade.

Keitel gav Manowar - Warriors of the World 9/10.

Epozonic

Indlæg: 1

Jeg har nu fået cden i

Jeg har nu fået cden i julegave fordi jeg læste den her anmeldelse også tænkte jeg at det lød til at det var et fedt album, der er også nogle fede nummer på albumet og jeg er ikke utilfreds med det.
Jeg syntes i alle skulle tag og få fat det, det er heller ik det helt vilde rock men det er okey. jeg plejer ellers at høre Slipknot, killswitch engage og en masse andet i den retning.
Men bestemt en godt album.

//Epozonic<<<----

Dr.PHL

Dr.PHL

Indlæg: 10

Manowar er så dårlige.

Manowar er så dårlige.

TheFrost

Indlæg: 4

Manowar!! det er sgu da så

Manowar!! det er sgu da så fedt!! Hver gang jeg hører denne plade, især titelnummeret og Call to Arms, får jeg lyst til at bevæbne mig med skjold og sværd og lege "Defender of Steel"... hehe. Sikke en energi og atmosfære de kan levere. Rigtig lækker "metal-feeling".

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

All Hail The Frost. der er

All Hail The Frost. der er kun en religion og den hedder Heavy Metal.Der er 4 konger og de Hedder Manowar-Death To False Metal...Aarrrrrrghhhh.

Keitel gav Manowar - Warriors of the World 9/10.

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Et kongealbum der SKAL stå i

Et kongealbum der SKAL stå i enhver heavymetal samling. Havde jeg pengene til det, spillede Manowar hver uge i Roskilde - sammen med Twisted Sister, Dio, Alice Cooper, King Diamond og Ozzy.
Og jeg gad aldrig mere arbejde... KUN knep, metal og druk - men det er vel også en slags arbejde.

Hail and kill

R.K

R.K

Indlæg: 19

hej Keite

hej Keite

manowar warriors of the world er skidet godt det er en af yndlings band min yndlings bass gitaer rist er med der der er bar et hammer fedt album.
ses

riheg03

Indlæg: 26

Det her er ikke rock og rul,

Det her er ikke rock og rul, men SÅ MEGET BEDRE!!!!!! Det er METAL!!!!!!! Her viser kongerne hvordan man skruer en pissefed metalskive sammen. De andre bands kan godt gå hjem og lægge sig.

riheg03

Indlæg: 26

Det er nu et pænt stykke tid

Det er nu et pænt stykke tid siden, at denne plade udkom. Mens vi venter på den næste, kan vi førsøde ventetiden med den nye single "King of Kings" der bla. kan købes på bandets hjemmeside. Warriors of the World er en gudeskive, ingen tvivl om det. Der er alt hvad man ønsker sig som fan. Hvis man skulle kritisere lidt, er der lige lovlig mange stille og langsomme numre på, men der er da heldigvis en del af de obligatoriske røvsparker-numre. Alt i alt et must hvis man er til god gammeldaws metal uden alt for meget pjat.

KasperA

Indlæg: 8

Manowar er verdens mest

Manowar er verdens mest tåbelige band. Elendige musikere og pinlig lyrik, der er så meget under lavmålet.

Et band man sætter på, når der skal grines til festen.

Heavy_Hust

Tidligere anmelder

Indlæg: 9

I starten af skiven blev jeg

I starten af skiven blev jeg lidt skuffet men så når man kom lidt længere ind i den blev den federe, men der er nogle ting som er bare fyld IMO.