Periphery - Clear

Clear

· Udkom

Type:Album
Genrer:Prog metal, Alternativ metal
Antal numre:7

Officiel vurdering: 2/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Åh gud stop denne katastrofe

Djent Metal? I mine øjne har der aldrig været en genre som hedder Djent. Bare fordi at Frederik Thordendal fra Meshuggah's ottestrengede guitar siger ordet " djent " når han spiller, så betyder det ikke at det er en genre. Periphery er et band fra USA som er hoppet med på bølgen ved at spille denne slags form for Prog Metal. De har været igennem utallige udskiftninger i gruppen, og lead guitarist Misha Mansoor er det eneste originale medlem tilbage i bandet. De udgav deres første plade Periphery tilbage i 2010.

Pladen starter ud med en ligegyldig intro med kun klaver, hvor jeg fik den følelse af at det eneste bandet gjorde var at blære sig over, hvor mange toner og takter de kan spille på et nummer. " The Summer Jam " hedder det andet nummer på skiven, og det første jeg tænker på når jeg ser titlen på nummeret er sommerlejer. Desværre havde jeg ret da nummeret virker lige så kedeligt som at være på sommerlejer. Hele skiven er fuldstændig fyldt op med kedeligt " Djent ". Vokalen er utrolig poppet, så hver gang du hører et nummer så ved man ikke om det er et metal nummer eller et Escape The Fate nummer. Musikken og lyrikken er virkelig uoriginal, så som sange der handler om det samme en Miley Cyrus sang ville handle om,

Jeg føler jeg har spildt min tid ved at lytte til denne EP. Det var ikke en særlig god oplevelse at høre Periphery og jeg håber virkelig aldrig at jeg nogensinde kommer til det igen.

Trackliste: