One Man Army and the Undead Quartet - Grim Tales

Grim Tales

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Melodisk Death Metal, Thrash metal
Spilletid:46:51
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Efter et labelskift fra Nuclear Blast til Massacre og en ny guitarist, er den svenske The Crown arvtager klar med deres tredje album. Udover dette er alt ved det gamle, man bevæger sig stadig i en mellemzone mellem svensk melodød og thrash a'la The Haunted eller Carnal Forge. Desuden skulle man nævne Impious hvorfra et af medlemmerne jo kommer, som skinner meget i gennem i de mere melodiske steder.

Introen "Black Clouds" er da også indbegrebet af melodød som den var fra midthalvfemserne; episk, melodisk og heavy, "jamen, det er jo hele tre ting på en gang, det går virkelig ikke", jo det gør endda strygende. Resten af pladen går mere eller mindre i samme dur, bortset fra at der er sneget sig et par temmelig ligegyldige numre ind som "Bastards Of Monstrosity", "Saint Lucifer" og "A Date With Suicide". Men bortset fra disse kedelige momenter er der da også sørget for rent headbanger guf som den In Flames lydende "Misfit With A Machinegun" eller den mere retlinede firseragtige "Bonebreaker Propaganda".

Pladen er dog ikke nogen særligt revolutionerende skive på nogen måde, ej heller er den på højde med sanger Johan Lindstrand’s gamle band The Crown. Men ser man nøgtern på den, er dette en lille ganske ok melodød/thrash skive, der hverken skuffer eller virkelig begejstrer.

Tilføj kommentar