One Man Army and the Undead Quartet - The Dark Epic

The Dark Epic

· Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Thrash metal
Spilletid:48.20
Antal numre:9

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

De Svenske Trash/Døds Metallere One Man Army and the Undead Quartets har for nyligt udgivet deres fjerde album The Dark Epic hos Massacre Records.

Albummet er en blanding mellem ''fast passed'' thrash, med en mere melodisk døds vokal, der minder lidt om Marco Aro fra det tidlige The Haunted. Vokalen er en blanding af højfrekvent melodisk dødsmetal skrig og dybe gutteral dødsmetal growls, med lyrik som omhandler emner som gys, tortur, religion og satanisme. Nogle af de bedre numre fra skiven er numre som: Sandman Apocalypse, Stitch, The Pleasures of Slavery og ikke mindst How I love To Kill You. Dog er er selve det instrumentale mere Thrash orienteret.

Trommerne på albummet spænder fra langsomme, mellem til hurtige trommespil med masser af brutale blast beats, mens bassen har en meget mørk tone. Rhythm guitarer spænder fra langsomme til hurtige riffs, der kombinerer dødsmetal med thrash og de er til tider meget melodiske. Dog er riffsne mere koncentreret om at være brutale med en blanding af kaotiske og melodiske lead guitar soloer, der får indflydelse fra både thrash og dødsmetal (som dog også har en teknisk kant). Sammenfattet virker albummet meget instrumentalt mørkt og dystert.

Efter min mening er The Dark Epic et solidt og aggressiv moderne death/thrash album. Der er dog ikke så meget nyt under solen inden for genren, men hvis du er en fan af denne trash/døds metal blanding bør du helt klart tjekke skiven ud.

Tilføj kommentar