Nuclear Assault - Alive Again

Alive Again

/ Nordic Metal · Udkom

Type:Album
Genre:Thrash metal
Spilletid:38:03
Antal numre:12

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

De gamle Thrash-legender er jo blevet gendannet, så her kommer deres første udgivelse i 9 år, i form af live skiven "Alive Again". Jeg havde nu 10 gange hellere set et nyt studie album, men det må vi vente på lidt endnu.
Vi gamle Thrash metal maniacs må nøjes med dette live album. Da der kun er 12 sange på skiven, er det klart at hver og en er en klassiker, lige fra "Game Over", den ultra hurtige hard-core sang "Hang The Pope" (teksten er mere aktuel end nogensinde, den gamle børnelokker lever jo endnu) til "Critical Mass". Nuclear Assault var banebrydende dengang i 80'erne, hvor de var et af de første bands der havde meget samfundskritiske tekster, og viste at metal bands ikke altid behøver at synge om død og ødelæggelse.

Sangene på pladen er der jo ikke noget at pege fingre af, da de jo er fede alle sammen, men lyden... - den sucks big time; med det optagegrej vi har nu om dage skulle man tro at pladen er optaget i en lille møgklub med elendigt udstyr. John Connely's sang har nu også været bedre, jeg håber meget at den ikke er lige så ringe på den næste skive. Så jeg kan ikke give mere end et 6-tal på grund af den dårlige lyd, og jeg kan kun anbefale at købe deres gamle plader. Jeg håber at de genvinder lidt af deres gamle magi på den kommende plade.

Kommentarer (1)

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

"Hang The Pope" (teksten er

"Hang The Pope" (teksten er mere aktuel end nogensinde, den gamle børnelokker lever jo endnu)"
heheheh som du da kan sige det
Too true
hail

Tilføj kommentar