Nuclear Assault - Third World Genocide

Third World Genocide

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Thrash metal
Spilletid:40:23
Antal numre:13

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Med klassikere som "Game Over" (1986), "The Plauge EP" (1987), "Survive" (1988) og ikke mindst "Handle With Care" (1989), samt et ganske fedt re-union gig på Wacken (tjah... hvor ellers?) tilbage i 2002, er Nuclear Assault langt om længe klar med deres længe ventede come-back album, som jeg jo selvfølgelig havde en pæn potion forventninger til, og som kun delvist er blevet indfriet.

"Third World Genocide" er som sådan ikke nogen ringe skive, men den kommer på ingen måde op i nærheden af de nævnte klassiske udgivelser, hvilket jeg måske på et eller andet plan havde forventet. På mange måder kunne skiven lige så godt være udgivet for ti år siden, da der ikke er sket den store udvikling rent musikalsk. Et rigtig fedt track som "Living Hell" kunne godt betegnes som klar klassiker, men alt i alt virker Nuclear Assault som om tiden er løbet lidt fra dem...
Jeg havde nok forventet en opdateret udgave af bandet, og er derfor en anelse skuffet over dette udspil, der jo på alle måder jo bare ligner Nuclear Assault, som man jo kender dem fra de gode gamle dage.

Nye fans får de næppe mange af og gamle fans, uden de store forventninger, vil helt sikkert syntes om dette udspil, som jo også er ganske fedt i bund og grund. Jeg havde bare forventet lidt mere og er derfor en anelse skuffet.

Kommentarer (2)

helloween

helloween

Indlæg: 167

ØV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ØV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deathface

Indlæg: 36

Denne plade elsker jeg ret

Denne plade elsker jeg ret meget, hold kæft det er godt.
Desværre vil lyden nok holde de fleste væk. Med Handle with care-lyd ville den være røget i top 5 worldfuckingwide.