Kommentarer (2)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Hver sin smag, men efter min

Hver sin smag, men efter min mening er den nye Anthrax et suverænt album og helt på højde med deres gamle udgivelser som Among the Living, det tog mig også lang tid at vænne mig til at Anthrax, fik ny sanger efter Belladonna. Men man må da erkende at Amored Saint's sanger John Bush helt klart er den bedste.
Den nye Anthrax har utrolig mange fede riffs og catchy sange, og jeg vil absolut ikke kalde det nu-metal. De har da en tung og moderne lyd, men ellers kører de da stadig i deres gamle thrash stil, knap så hurtigt som i 80érne men alligevel groovy. De lyder absoult ikke mere som man kendte dem i 80érne, men i det her tilfælde synes jeg at deres fornyelse klær Bandet utrolig godt.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Anmelder

Indlæg: 176

Tjah... Hver sin smag, som du

Tjah... Hver sin smag, som du selv siger. Jeg vil dog stadig til enhver tid mene at Joe Belladonna var langt bedre i Anthrax end Johh Bush!!! Der skal heller ikke herske nogen tvivl om at "We`ve Come For Your All" er det fedeste album siden "Persistence Of Time"!!! De tracks jeg har fremhævet i anmeldelsen er gået hen og blevet klare klassikere i min bog, men jeg vil stadig mene at der er (for)langt mellem de tracks der rykker for alvor!!!

DSW

Tilføj kommentar