Mirror - Mirror

Mirror

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Psychedelic Rock
Spilletid:39.44
Antal numre:9

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

God gammeldags psykedelisk heavy metal

En drøm går i opfyldelse

Mirror er et hjertebarn af bassisten Tas Danazoglou fra Electric Wizard og Satan's Wrath. Bandet har længe været hans drøm, og nu er det endelig lykkes. Dette er deres første album, og det er en aldeles glimrende debut.


Alt er på plads

Klassisk heavy metal i stil med UFO, Scorpions og Deep Purple tilsat det syrede og psykedeliske fra Candlemass og Black Sabbath - det lyder ikke helt skidt, vel? Det er det absolut heller ikke.

Danazoglou selv leverer upåklageligt arbejde på sinke-planken i bedste Steve Harris-stil, og samarbejdet med især de to guitarister Matt Olivo (Repulsion) og Stamos K leder tankerne hen på alle de bedste riffs og tvillinge-harmonier, man kan huske fra førnævnte Deep Purples Ritchie Blackmore samt Iron Maidens stærke spade-trio. Læg så dertil en fremragende teatralsk tenorstemme fra Jimmy Mavromatis, og så har du Mirror - et yderst vellydende band med en lækker kemi medlemmerne imellem.

Kompositionerne er super fede og fængende, og den røde tråd i musikken er klar og tydelig. Produktionen er dejlig skrabet og har den helt perfekte analoge lyd til denne slags musik.


Godt. Gammeldags. Gennemført.

Det er uden tvivl populært at lave retro-rock, men hvor rigtig mange bands halter lidt bagud på et eller flere punkter, så har Mirror i den grad styr på deres produkt. Lyd, stil, produktion, udtryk - you name it. Det er gennemført godt på alle fronter. Lyt og lad dig drage - det er bestemt ikke helt tosset det her.

Tracklist

  1. Mirror
  2. Curse of the Gypsy
  3. Year of the Red Moon
  4. Heavy King
  5. Madness and Magik
  6. Galleon
  7. Cloak of a Thousand Secrets
  8. Orion's Sword
  9. Elysian

Tilføj kommentar