Mecca - Undenialble

Undenialble

· Udkom

Type:Album
Genrer:Rock, Hard rock
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Lad det være sagt med det samme: Meccas "Undeniable"-album er et ganske fint album - det er velproduceret, og numrene er velskrevne. Jeg ved dog ikke, om jeg vil kalde det for et metal-album. Vi er mere ude i noget melodisk hard rock, og det er da heller ikke at kimse ad.

Guitaren er i centrum i Meccas lyd, og der er masser af hårdtrockende guitar-riffs og nogle ganske udmærkede teknisk avancerede soloer, der dog også har masser af feel. Og, jo, enkelte af riffene på skiven kommer da ind i metalterritorie. Trommespillet er ganske vist ikke super teknisk, men der er faktisk en del små spændende detaljer på specielt hi-hatten og ride-bækkenerne.

Der er bestemt masser, man kan rocke med på. Når det så er sagt, så er der altså fokus på melodi, og en del af de mindre hårdtrockende numre er måske lidt for bløde til visse metalhoveder, og så er der da også et par ballader, hvoraf nogle er powerballader og andre er endnu blødere.

Vokalmelodierne er i det store hele fængende, og sangen er bestemt med til at gøre Meccas "Undeniable" til en fængende og positiv lytteoplevelse.

Jo, dette er en hard rock-skive med hårdtslående riffs og feængende melodier, og kan man leve med balladerne og albummets mere bløde side, så tror jeg da bestemt, man kan få en masse ud ad det - fans af Toto og Boston og lignende AOR-bands bør i hvert fald tjekke denne skive ud.

Tilføj kommentar