Vinylbanner

Kommentarer (5)

mayhem

Indlæg: 10

Mayhem har her lavet et

Mayhem har her lavet et virkeligt godt album. Især synes jeg at numrene "Whore" og "You Must Fall" og gode, bl.a. Maniac' stemme er det anderledes end tidligere, men jeg kun tale positivt om dette album. Mayhem har nu eksisteret i 21 år, og de kan sagtens klare 21 år mere. Hellhammer viser virkelig på "Chimera" hvad han kan med sine trommer. Alt i alt et pragtfuldt albun.

Håkon

Indlæg: 9

Jeg er hele tiden blevet

Jeg er hele tiden blevet fodret med "DEAD ER BARE BLACK METAL GUDEN" men maniac har bare en bedre stemme. Chimera er sgu tæt på det bedste udspil i genrens historie. kun overgået af "HVIS LYSET TAR OSS" og selvfølgelig perlen "DE MYSTERIIS". denne plade kan kun anbefales stærkt. det er brutalt og tight som ind i helvede. trust me

Eiler

Indlæg: 42

Denne Mayhem plade er absolut

Denne Mayhem plade er absolut én af mine ynglings! Allerede fra den brutale åbner "Whore", ved man "hvad klokken har slået", og efter andet nummer, som er mere stille, bryder helvede igen løs!

Det giver et fedt kick!

Men ellers er mit ynglings Mayhem album helt klart "Wolf's Lair Abyss"!

Ser frem til deres snart kommende album, så må vi se om Attila klarer den nu hvor Maniac er ude igen.

7 dødningehoveder herfra!

Blaspherion

Indlæg: 1

Lidt tam skive hvis man er

Lidt tam skive hvis man er til det gamle Mayhem fra hvor Dead var med. Men hvis man mere til Maniac så er det klart den fedeste skive de har lavet. Især numrene My Death og You Must Fall er virkelige fede.

metalfreak

Tidligere anmelder

Indlæg: 27

det er at fantastisk album.

det er at fantastisk album. et af mayhem's bedste til dato. 8 skaller her fra

metalfreak gav Mayhem - Chimera 8/10.

Tilføj kommentar