Mastercastle - The Phoenix

The Phoenix

· Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Melodisk Metal
Spilletid:45:32
Antal numre:10

Officiel vurdering: 2/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

The Phoenix er første udspil fra MasterCastle. Bandet er skabt af Giorgia Gueglio og Pier Gonella (labyrinth). Bandet stammer fra Italien og blev dannet tilbage i 2008. Vi snakker Female Power Metal, hvilket jeg ikke har oplevet synderligt meget af. Ideen tiltaler mig og efter jeg smed albummet i anlægget, steg mine forventninger gevaldigt. Fed fed tråd og lækker speed på drengen. Det lød fandme lovende. Herefter var det så frit fald. 3 aspekter var årsagen til dette. Lad mig forklare.

1: Forventer et catchy omkvæd. Noget man kan skråle med på og noget der hænger ved. Intet. Det hele kører bare og før man ved af det, er nummeret slut og så sidder man tilbage med en tom følelse i sækken. Det holder ikke! 2: Hvor jeg dog væmmes ved den vokal / katte jammer Giorgia Gueglio smider i fjæset på en. Det er fandme ikke særlig herligt i mine øre. Jeg undskylder hvis mit ordvalg krænker eller foruretter nogen, men det her er kraftedderpærkeme ringe!

3: ER DU SINDSSYG HVOR SYNGER HUN RINGE!!!!!!

For mig er dette album smadret af vokalen. De manglende catchy omkvæd ja, men det kan man godt overse hvis vokalen havde været lækker og gennemført. Behøvede på ingen måde være Nightwish ripoff, faktisk gerne en mere rå og hæs vokal. ALT andet end dette!

2/10 kranier herfra. Fyr tøspigen

Imusic

Tilføj kommentar