Mar de Grises - Streams Inwards

Streams Inwards

· Udkom

Type:Album
Genrer:Doom metal, Prog metal
Antal numre:8

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: 8/10 baseret på 1 stemme.

"Streams Inwards" af chilenske Mar de Grises (og det er deres 3. album) er lidt svær at kategorisere, men det kan, tror jeg, med rette beskrives som en melankolsk blanding af gotisk metal og doom metal med en harsk dødsmetalagtig vokal (jeg har også set Mar de Grises kategoriseres som et post-doom band et sted, men, da jeg hader 'post'-stemplet, fordi det indebærer, at doom metallen er død og borte, så holder jeg mig fra den term).

Alle numrene på pladen er faktisk ret melodiske, og selvom der trækkes meget på death doom genren, så synes jeg, at der er elementer, som minder mig lidt om en blanding af "Mandylion" af The Gathering og "Draconian Times" af Paradise Lost, mens andre dele minder mig om post-2000 My Dying Bride blandet med 90er alternativ rock, og selvom vi har med metal at gøre, så er stemningen, som musikken skaber, lidtn mere henad, f.eks. Mew.

Jeg synes, at "Streams Inwards" er en mørk og foruroligende men inspirerende rejse ind de mere melankolske sider af gotisk metal og doom metal, og jeg synes, at vi har med en meget interessant plade at gøre. Det skal dog nævnes, at dette er lidt krævende musik, og at man skal koncentrere sig for at få mest muligt uf af det.

Anbefalet til fans af doom metal og gotisk metal, og melankolsk rockmusik generelt.

Kommentarer (1)

TFS

Indlæg: 32

Helt enig med anmelder, dog

Helt enig med anmelder, dog vil jeg smide 10% oven i hatten for super fed vokal.

TFS gav Mar de Grises - Streams Inwards 8/10.

Tilføj kommentar