Lost Society - Terror Hungry

Terror Hungry

· Udkom

Type:Album
Genre:Thrash metal
Spilletid:48.54
Antal numre:13

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 4/10 baseret på 1 stemme.

Energisk thrash når det er bedst.

Det finske thrashband Lost Society udgav sidste år deres debutalbum, den glimrende Fast Loud Death. Nu følges den op af denne mindst ligeså glimrende skive Terror Hungry.

Af og til kan thrash være af den slags, hvor man bliver helt glad i låget og bare får lyst til at lave en lille moshpit hjemme i stuen. Hvert andet minut skal volumeknappen lige have et skub mere i urets retning, og så var det man lige havde glemt, hvad det var man egentlig skulle... Nå ja, man skulle anmelde skiven, for fanden! Det er den gode gamle opskrift; Super fede og hurtige riffs, hurtige velspillede trommer og en frådende semi-skrigende vokal, der skråler om alt hvad der er galt i verden. Det er hørt før, men sjældent med så meget potens, power og primal energi.

Typemæssigt er her tale om den slags thrash, der ligger tæt op ad 70'er-punken; Ikke den mørke og dystre slags a la Testament og Slayer, men mere i retning af noget tidligt Anthrax hvor energien er i højsædet, og hele bandet skråler med på omkvædets centrale linjer. Hvad enten man vil det eller ej, så er man temmelig udmattet efter en gennemlytning af Terror Hungry. Men man er glad og fyldt med ny energi, som om man lige har fået et mega godt knald! Primitivt som bare fanden, men knaldhamrende effektivt.

Der er, stort set, ikke et eneste dårligt nummer på skiven, der med sine konstante kaskader af velskrevne riffs og sublime hooks, hører til blandt det bedste thrash jeg har hørt længe. Et must for alle os, der elsker en god omgang old-school thrash!

Tracklist

 1. Spurgatory
 2. Game Over
 3. Attaxic
 4. Legal Pleasure
 5. Terror Hungry
 6. Snowroad Blowout
 7. Tyrant Takeover
 8. Overdosed Brain
 9. Thrashed Reality
 10. F. F. E.
 11. Brewtal Awakening
 12. Mosh it Up
 13. Wasted After Midnight

Tilføj kommentar