Springtime
Law Found Guilt - Me Decade

Me Decade

/ Black Star Foundation · Udkom

Type:Album
Genre:Rock
Antal numre:12

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Law Found Guilt spiller melodisk hard rock med et næsten ikke-eksisterende punket element - en slags musik som unægteligt får undertegnede til at tænke på teenagekomedier om sex og college. Der er jo som så ikke noget galt med dette, men ligesom med førnævnte film ligger jeg udenfor målgruppen for dette band. Jeg synes ganske enkelt ikke at denne musik siger mig det fjerneste.

Der spilles fint derudaf, og man får en fornemmelse af et velfungerende samspil mellem bandets medlemmer - dog uden at nogen af dem på noget tidspunkt rigtig træder frem som mere end blot en del af en helhed. Guitaren snerrer en lille smule, men aldrig til et punkt hvor den kan komme til at virke det mindste farlig.

Der er som sagt intet der virker hverken anstødeligt eller synderligt interessant ved dette album. Sangene kører muntert afsted i samme tempo, melodierne er hurtige at fange og lige så hurtige at glemme igen, og lyden minder mig om noget jeg har hørt adskillige gange før for år tilbage hvor Good Charlotte og lignende bands havde en kedelig tendens til at tiltvinge sig adgang til diverse radiokanaler. Derfor må dette album tage sig til takke med en middelkarakter.

Imusic

Tilføj kommentar