L.A. Guns - Rips The Covers Off

Rips The Covers Off

· Udkom

Type:Album
Genre:Heavy Metal
Spilletid:50:19
Antal numre:13

Officiel vurdering: 1/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Et af historiens mest ligegyldige glambands, har besluttet sig for at udgive historiens mest ligegyldige coveralbum. Hvem fanden gider at spilde sin tid og sine surt tjente penge med ligegyldeige covertracks af Rose Tattoo, Angel City, Donovan, Hanoi Rocks, Led Zeppelin, Queens, David Bowie, Aerosmith og en håndfuld andre ligegyldigheder?! Og hvad fanden ligner det at udgive et L.A. Guns album, uden den karakteristiske Tracii Guns?! Det svarer jo til Metallica uden Lars og James. Spild af tid!

Kommentarer (2)

Beikes

Indlæg: 80

Det var dog den mest

Det var dog den mest talentløse anmeldelse jeg nogensinde har læst. Tror du skulle holde dig til Nik & Jay, eller andre misforståede teen-koncepter så som Black eller Nu Metal.

L.A Guns er et af historiens vigtigste bands i Sleaze genren (ikke engang dét kan du få rigtigt), og bliver ofte omtalt som kongerne her indenfor. Hvorfor lader du ikke bare folk med kompetence på området anmelde disse skiver, som tydeligvis ikke forstår dig på?

Hvorfor skal man belemres med såkaldte anmeldere af din (tvivlsomme) slags, når der nu vitterligt findes folk med nosser på sitet?

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Jeg vil ikke blande mig i

Jeg vil ikke blande mig i jeres fejde, men det med "misforståede teen-koncepter så som Black eller Nu Metal. " er lige mine ord, de 2 genre er ikke andet.