Korea - The Delirium Suite

The Delirium Suite

/ Sound Pollution · Udkom

Type:Album
Genrer:Metalcore, Hardcore
Antal numre:12

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

"The Delirium Suite" er andet album fra svenske Korea (måske er der et koreansk band, der hedder Sverige... hvem ved), og svenskerne kan bare noget med rock. Koreas musik beskrives nok bedst som melankolsk alternativ rock med en metallisk kant. Guitarerne er ret tunge, og musikken kan måske godt sammenlignes med Paradise Losts mere alternative "Belive in Nothing".

"The Delirium State" er egentligt en ganske udmærket rockplade, synes jeg, og jeg kan godt lide måden, hvorpå det lykkedes Korea at fange samme stemning som både Depeche Mode, Mew, Muse og My Dying Bride, selvom der næsten ingen musikalsk og stilistisk ligheder er mellem Korea og disse bands (nå ja, "Enemy" lyder faktisk lidt henad Mew).

Jeg kan dog forestille mig, at det ikke er alle metalhoveder, der vil bryde sig lige meget om Korea, da der er en del melodi og elementer fra andre grene af den alternative rock. Dog er der tunghed nok i musikken til, at Korea er relevvante for dette site, synes jeg.

Og, selvom jeg synes, at Korea støber nogle emotionelt inspirerende melankolske melodier og en ditto stemning sammen, så bliver "The Delirium Suite" måske lidt ensformig i længden, og det er nok en plade, hvor man skal høre bare et par numre af gangen.

Har man en svaghed for den melankolske stemning, man hører hos Depeche Mode, My Dying Bride, Paradise Lost og Mew, uden at man vil have musik, der lyder 100% som disse, så bør man give denne plade et lyt.

Tilføj kommentar