Vinylbanner

Kommentarer (5)

Iron

Indlæg: 23

Jeg har aldrig før hørt

Jeg har aldrig før hørt Kataklysm, men noget tyder på at man skulle prøve at tjekke noget af deres musik!
Lige et spørgsmål:
Minder musikken om fx. Hypocrisy, Dark Tranquillity eller In Flames??
For i så fald må jeg straks have fat i skidtet!

tlt

Indlæg: 66

tænk, jeg er helt enig i

tænk, jeg er helt enig i anmeldelsen, det er suverænt musik Kataklysm leverer. Jeg er ikke engang sikker på at man skal være dødsmetalfan for at nyde dette album. Tjeck titelnummeret ud, det er, ja næsten smukt.

Deadspeak

Indlæg: 2

Jeg kunne ikke være mere

Jeg kunne ikke være mere uenig i anmeldelsen, og kommentarerne.
"In the Arms of Devastation" besidder ikke noget. Jeg er tidligere Kataklysm fan, og dette album er en kæmpe skuffelse. For mange nytilkommende lyder det her album måske "godt", og er måske fint produceret. Men albummet skal hverken roses for det ene eller det andet. Kataklysm har været på vej ned ad bakke længe, og In The Arms of Devastation understreger det blot. Jo flere udgivelser der kommer, jo mere savner jeg Sylvian Houde, som var hele grundfundamentet for Kataklysm.
Dette album tilbyder intet nyt, hverken teknisk eller lyriks. Det er bare en genindspilning af ældre riffs fra plader som "In shadows and dust og "Serenity in Fire" (Tidligere Kataklysm udgivelser)
Maurizios vokal har også været den samme siden "The Prophecy" (og der er blevet kedeligt)
Så skuffer det mig også at en guitarrist som Jean-François Dagenais, er holdt helt med at udfordre sig, og musikken. Albummet er simpelt, kedeligt og en ringe genindspilning af ældre materiale.
Hvis man ønsker at hører Kataklysm som det skal! Lyde, så henviser jeg til plader som "Temple of Knowledge", "Sorcery" og "Mystical Gate of Reincarnation".

Deathface

Indlæg: 36

Jeg hylder denne skive.......

Jeg hylder denne skive.............og Serenity in fire skulle også ha pikkemanden.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 176

Jeg mener sgu at Kataklysm

Jeg mener sgu at Kataklysm stortset altid har været noget af det absolut fedeste deathmetal-scenen er blevet velsignet med og at de altid har haft deres egen stil.... Om man nu kan lide det eller ej, er og bliver en smagssag!!!

Tilføj kommentar